Új hozzászólás Aktív témák
-
teko99
tag
válasz
Howkeddlee
üzenetére
Hát az enyémnél nincs semmi hang amikor váltogatok közöttük.
Hmm ezt jó tudni hogy nem lehet kikapcsolni az újakat,az enyém mind2 kikapcs gombos,de haver épp most akar majd venni egyet,mondom majd neki hogy akkor olyat nézzen amin nem a fejhallgató ikon van. -
teko99
tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
szerintem egyszerű facsavar megteszi.
A feje akkora méretű legyen hogy ne essen át a hangszóró talpán a lyukon és ennyi.
Na meg ne menjen át a szomszéd szobába azért ne legyen hosszú
-
teko99
tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Brain75?
-
teko99
tag
Hangkártyán gondolkodtam már én is régóta,de ezekhez hülye vagyok. Bajom nincs a logi hangminőségével,de még ennél többet is kilehetne hozni a hangzásából?
Jelenleg egy maximus v extreme lapom van,arról mennek a logik. Aki ért hozzá ránézne hogy ebben milyen a hangkártya,és milyet tudna ajánlani ami ennél jobb lenne? -
teko99
tag
válasz
flushman
üzenetére
hát igen a lényeg lemaradt.

Bemész egy műszaki boltba és kérsz hangszóró kábelt,biztosan lesz métere párszáz Ft.
Hogy romlik-e a hangzás az jó kérdés,lehet hogy romlik de szerintem nem észrevehető,de az is lehet hogy semmi külömbség nem lesz.
A gyárinál vehetsz vastagabbat is nyugodtan. -
teko99
tag
válasz
Narasim
üzenetére
Ezt a kòkànyolàst ùgy èrtettem mint sokan csinàljàk hogy ezt ide kötöm azt oda,itt-ott blankolgatok forrasztàs nèlkül ès kèsz. Műszerész,vagy èpp hozzàèrtő személy elhiszem hogy tud csodàt művelni. Az a kèrdès hogy megéri-e a fàradtsàgot ès költsèget. Szemèly szerint megvagyok a gyàri teljesitmènnyel is elégedve ès gondolom màsok is.
-
teko99
tag
én tudtam rosszul,nekem valaki rosszul mondta a számozásukat még régen.
Akkor ezek szerint ezeket is úgykell értelmezni mint a gumikon a DOT számot..
-
teko99
tag
hmm értem. Akkor viszont a 015-ös pid szám a különös,mert az az első szériára utal..
-
teko99
tag
válasz
csupa csaki
üzenetére
neked hogy olyan fejhallgató van a bekapcs gomb helyett? csak most nézem a képet..
-
teko99
tag
válasz
csupa csaki
üzenetére
Szia.
Hát én direkt olyan helyre raktam mindkettőt hogy könnyen hozzáférjek és letudjam áramtalanítani,nekem ez már megszokott,de a teljesítményért cserébe nekem ez volt a minimum hogy kapcsolgatni kell a hátulján

Hát a 015 az nagyon az első széria,lehet hogy 2010ben kezdték a gyártást? mert akkor valószínű hogy olyan idős. A pod-ja világít még? az első szériásoknak kiég gyorsan állítólag.
-
teko99
tag
válasz
davidsone
üzenetére
igen szarok ezek a z5500ak énis azért vettem kettőt mert tiszavirág életűek és az az 50-60K potompénz volt értük..
Nincs ezekkel semmi baj,kikell fogni egy jót. Nemhiszem hogy sok olyan ember van aki maxon nyomatta örökkén a lakásban azért ha azt nézzük elég nagyot szól engem zavar is egy 15perc múlva ha maxon megy és rezeg az asztaltól kezdve az ágyig minden. Kint meg a terasz rezonál úgy be hogy még 150méterrel arrébb is hallani 
-
teko99
tag
Közben nekem is lenne kérdésem.
A POD kábelét ami megy a mélybe azt valamilyen kábellel meglehet hoszabbítani? Azért nem akarok venni pl egy VGA kábelt hogy kipróbáljam azzal mehet-e.? Szerintetek?
-
teko99
tag
az nemlehet hogy úgymond "olcsóbb" optikait vettél és elméretezték a csatlakozó széleit?
Így nem szorul meg eléggé. Nálam full bennevan a logiban,kihúzni is nehéz szerintem kábel miatt lötyöghet -
teko99
tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Szia.
Ha sztereó hangsávot hallgatsz akkor az csak 2.1-en szól én úgytudom,de javítsatok ki ha tévedek. Próbáld egy filmel amin 5.1 sáv van.
-
teko99
tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
egy hangyányit jobban pumpognak
-
teko99
tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
ja az igaz,sajnos ez a bajom nekem is,2 logit hajtatok egyszerre de érződik hogy nem úgy szólnak. Nemtudom ez az optikai elosztó jobb lehet-e,mégis csak üvegszálas..
-
teko99
tag
Sziasztok.
na multkorában vettem egy toslink optikai elosztót és optikai kábeleket. Hát hogy az elosztó volt-e a rossz azt nemtudom de nem ment róla csak az egyik logitech,a másik nem talált "jelet". ha csak az egyiket dugtam be a jobb oldali csatlakozóba ott az sem szólt tehát szerintem az elosztó volt a rossz,bár zsír uj volt. a bal oldaloban szólt mind 2 logi külön ha rádugtam. na mindegy vettem 3db jack elosztót és most a gépről azzal vannak hajtva egyszerre,így mennek is de ugya analógon halkabban szól mint optikai kábelen. A kérdésem az lenne hogy egy külön hangkártyával tudnák-e ezen javítani hogy analógon is úgy szóljanak mint optikain? a jelenlegi lapom asrock z77 extreme 4,ezen relatek alc 898 van. Valami olyan hangkártya aminek nagyobb a kimenő db-je az erősítene e nekem?

-
teko99
tag
Sziasztok.
Z5500tulaj vagyok énis már egy ideje.
Optikaival van a gépre dobva,de most venni akarok mégegyet mellé. Az szerintetek megoldható valahogy hogy az egyik optikain mennyen,a másik meg a 3db jacken? Nemtudom hogy egyszerre mind2-n engedhet-e a gép hangot kivinni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest