Új hozzászólás Aktív témák
-
csupa csaki
tag
válasz
teko99
üzenetére
Szia,
Halvany lila gozom sincs, hogy mikori lehet.
Akkor gondolom ez neked mar termeszetes, hogy hatul lovod le. Es egyben az egyetlen modja az "energiahatekony stand by" modnak. Hat egye fene, ha ez az ara
Nincs osszehasonlitasi alapom az lcd-vel kapcsolatosan, szamomra nem tunik halvanynak vagy kiegettnek, de lentebb csatolok egy kepet, az alapjan meg tudod mondani. Halvanyabb sokkal mint a headphone gomb, talan mondhatni olyan kekes-szurkenek a hattere. -
csupa csaki
tag
Lekestem a szerkesztest, sorry.
A szama PID: R015 Akkor O most 2010 es? Vagy hogy is van ez?
Ha esetleg lenne valakinek egy taviranyito elfekvoben szivesen atvennem, mert azt ugye nem kaptam hozza
-
csupa csaki
tag
Sziasztok.
A napokban lettem boldog tulajdonosa eme remek darabnak. Minden rendben vele, nagyon elegedett vagyok.
(Sound Blaster Audigy 2 ZS-vel hajtom)
Egy aprosag viszont lenne. Gondolom mar volt tema a forumban, de most sajna nincs idom atolvasni az osszes hozzaszolast. Szoval eleg hamar feltunt es rajottem, hogy nincs stand by mod a dragan. Kulfoldi oldalakon utana is olvasgattam a dolognak es annyira jutottam, hogy a headphone gomb egy fel megoldas a dologra, bar ugye igy is van nemi fogyasztasa. Tobben javasoltak, hogy a melyladan erdemes lekapcsolni, csak ugye ez nem megszokott nekem es macera is kicsit (de ha szukseges megszokom)
Tehat a kerdesem az lenne, hogy Ti hogy szoktatok magara hagyni? Melyladan lelovitek vagy csak headphone gomb es irany aludni. Ha az utobbi, akkor mennyire veszes ugy a fogyasztas? Nem szivesen halmoznek fel nagyobb villanyszamlat ha nem muszaj. Enyhebb melegedest is tapasztaltam a pod-on.
Koszi elore is a segitseget
Új hozzászólás Aktív témák
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- talmida: Változások 2. rész
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby rádiós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest