Új hozzászólás Aktív témák
-
vargapdavid
tag
Tud valaki szerelőt aki megcsinálná a Cirrus Logic-ot Z-5500amba?
Köszi előre is
-
vargapdavid
tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Nem, nem tapasztaltam még.. Egy ilyen chipet lehet cserelni? Draga?
-
vargapdavid
tag
Sziasztok!
Nekem még régi szériás z5500am. Mikor megjelent akkor vettem zsír újan.
Következő a gondom:
Elég sűrűn csinálja, hogy ha beakarom kapcsolni fogja magát és megfagy a vezérlő. Akkor ki kell kapcsolnom a mélyládán majd vissza és van amikor ilyenkor is megvan még fagyva, megcsinálom mégegyszer és utána tökéletesen működik.. pár nap és ismét eljátsza.. van valakinek valami ötlete mivel tudnám orvosolni? Vagy tudtok valakit aki megtudja javítani?Köszi előre is!
Dávid
-
vargapdavid
tag
Sziasztok!
Ha laptopot szeretnék Z5500al összekötni 5.1-ben akkor milyen külső hangkártyát ajánlatok?
Üdv.: Dávid
-
vargapdavid
tag
Lenne még egy kérdésem kedves fórumozó társaim!
A hangszett vezérlőegységébe bedugott fejhallgatók mennyire a reális hangot hallatják? Az tele van effektelve vagy a száraz hang, amit a hangkártya kiad?Mert ha nem, akkor elgondolkodok egy előlapi paneles hangkártyán.
-
vargapdavid
tag
Sziasztok!
Szerintetek milyen hangkártyát érdemes venni z-5500-hoz? Gyakorlatilag mindenre használom.. (zene, film, játék)
Üdv
-
vargapdavid
tag
válasz
üzenetére
Ma kb 16 órakor vettem kábelt.. és nem olvastam még el ezt a hozzászólást... Kicsit bebuktam
Ugyanis .. Electro World-ben vettem ilyen kettes audio HAMA Rca kábeleket.. egyszer vettem egy 10 métereset meg egyszer egy 2,5 métereset... Mivel két-két szál van gondoltam kettészedem ... Vettem még hozzá 3 Rca/rca hüvelyt(azért 3-at, mert úgy gondoltam, hogy csak akkor azt toldom meg, amit kell..)... Így fizettem 3055 Ft-ot..
Még nem próbáltam ki, de amint összekötöttem leírom, h milyen a minőség.. ha nagyon trehány, akkor a nagyon hasznos infókat felhasználva( egyébként amit rettenetesen köszönök ) a kacsa-audio-hoz fogok fordulni.
Nagyon kiváncsi vagyok mi a helyzet.. Reggel írom..
-
vargapdavid
tag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Az egyik hátsót 7 méterrel a másikat 1 méterrel és egy elsőt még egy méterrel kéne.. tehát akkor inkább aranyozzak

-
vargapdavid
tag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
És ezzel nagyon nagy veszteségem lesz?
-
vargapdavid
tag
válasz
vargapdavid
üzenetére
Ha az előzőből sem derült volna ki, akkor így tudom még megmutatni a kábeleket... Ha valaki megmondaná a nevüket, annak igazán örülnék..
http://digitalmedia.oreilly.com/images/oreilly/digitalmedia/2006/11/zune-tips-fig1-cable.jpg
-
vargapdavid
tag
válasz
vargapdavid
üzenetére
Nekem ilyen csatlakozású a mélyláda és a hangfalakból nem tudom kihúzni ezeket, mert bevan kötve a belsejébe...
http://img.presence-pc.com/dossiers/comp_logitech/connect_sub_z5500.jpg
-
vargapdavid
tag
-
vargapdavid
tag
Sziasztok!
Nekem a régi szériás Z-5500-am van és megszeretném hosszabbítani a hátsó hangszórók kábelét, mert felfúrtam a falra.. tud valaki ebben segíteni?
-
vargapdavid
tag
Én most vettem nem rég egy SB X-Fi ExtremeMusic hangkártyát a Z-5500-amhoz.. Hát mit ne mondjak.. ISTENIEN működnek együtt!
Egyik haveromnak is Z-5500-a van és SB Elite Pro-ja, de nem éreztem volna megrettentő különbséget az én párosom és az övé között... Aki sokat szeret zenét hallgatni, illetve filmet nézni vagy játszani, annak tudom ajánlani a z-5500at.. Ja és lehetőleg kertes házban lakj, mert már volt rá példa régen, még mikor panelben laktunk az 1. emeleten, hogy a 4.-ről lejött egy anyuka, hogy a 3 hónapos babája nem tud aludni.. pedig csak 3/4-ig csavartam fel..
Na jó döntést mindenkinek!

-
vargapdavid
tag
Hello!
Van olyan aki már szedett szét ilyen Z-5500at? Mert én leszedtem az egyiknek a lábát és bent van az anya..
-
vargapdavid
tag
Én még akkor vettem a Z-5500-amat, amikor megjelent.. Azóta használatban van és semmi gond nincs vele! Ha ezzel a hangrendszerrel nem leszel megelégedve, akkor soha nem fogsz találni számodra megfelelőt...
Eszméletlen dinamikus, erőteljes. Nem azt hallod, hogy.. "ÚHHHHH.. k**va hangos... halkítsd már le...", mert abszolút nem bántja a füledet, hogyha nagyon hangosra van csavarva. És még így is a mély az 1/4-ig van csak felcsavarva!!!
Én lakótelepen lakok (első emeleten) még kb 2 hétig.. eddig (ha jól tudom közel 2 év alatt) egyszer csavartam fel maximumra, akkor a 4.-ről jöttek le, hogy halkítsam le, mert a baba nem tud aludni..

Xbox360-am van rákötve Optikai kábellel... NBA Live 2007 olyan brutálisan szól, hogy nem tudtam elhinni, amikor meghallottam..
Csak annyit tudok mondani, hogy ESZMÉLETLENÜL MEGÉRI! Vegyétek bátran!Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Építő/felújító topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- IPhone 16 128GB gyári független mint az új 2026.08.24. Apple jótállás
- IPhone 17 Air 512GB gyári független hibátlan 2026.12.17. Apple jótállás
- iPhone 13 mini 128GB gyári független új akku!
- 27% - GIGABYTE MO34WQC2 Karcos OLED Monitor! 3440x1440 / 240hz / 0.03ms / FreeSync!
- Lenovo ThinkPad T15 G1 laptop i7, 16GB RAM, 512GB SSD, 1 év garancia Magyar billentyűzet
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az első szériások mind ilyen RCA csatlakozásúak.. jobb ha tőlem tudod