Új hozzászólás Aktív témák

  • wwenigma

    Jómunkásember

    válasz erdoke #4335 üzenetére

    Okoljon csak mindig mást a saját sorsa alakulásáért, talán úgy könnyebb elviselni.

    Talan ha nem gorditenenek akadalyokat folyamatosan az ember sorsának alakulása elé, akkor könnyebb lenne. Pláne ha ezeket az akadályokat nem ugy vezetnék fel, hogy a mi érdekünkben készültek... mondani könnyű.

    Gondolom a MT változásai is csak a mi érdekünket szolgálják, mint az adóváltozások. (a kisemberek érdekeit)

    Van erre egy nagyon jó vicc, ami arról szól, hogy amerikában 5000$-t keresnek, 2000$ a megélhetés és az államot nem érdekli mit csinalnak az emberek a többivel.
    Franciaországban 3000€-t keresnek 2000€ a megélhetés és az államot nem érdekli mit csinálnak az emberek a többivel.
    Magyarországon 76000Ft-ot keresnek, 90000Ft a megélhetés és az államot nem érdekli a maradékot honnan teremtik elő az emberek.

    A felvetéseid jók, csak éppen 1000000 ember szerinted rossz szakmában dolgozik és rossz nyelvtudással bír amin LENNE lehetősége megváltoztatni. Sajnos az a helyzet, mar nemcsak hogy megvaltoztatni nincs lehetőséged hanem a középsuliból kiesve továbbtanulni sincs az anyagiak miatt HA nincs megfelelő családi háttered...

    Nahh, back 2 Nyugdíjpénztár téma.

    Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Új hozzászólás Aktív témák