Új hozzászólás Aktív témák

  • csiby222

    aktív tag

    Üdv!

    Segítségeteket szeretném kérni az okostelefonok elburjánzott világában. Több éve nem követem a mobilos trendeket kb amióta megvettem 4-5 éve a Nokia N73-mat. Szóval eléggé nagy lemaradásban vagyok és a cikkek olvasgatásával sem lettem okosabb melyik telefont vegyem meg nagyjából számomra mind egy kutyának tűnik (persze sejtem ez nem így van). Jelen pillanatban van egy jó ajánlatnak tűnő Nokia Lumia 800-s kb fél éves alig használt telefon ismerősöm jóvoltából amit 50.000ft-re tart. Kb ennyit is szánnék a telefonvételre.
    Nagy elvárásaim nincsenek a telefonnal szemben, kb annyi legyen rajta wifi(ami kb alap már mindegyikben) lehessen rajta szépen és gördülékenyen böngészni, legyen benne egy gps, és lehessen róla jó minőségben zenét hallgatni. Nos erre várnám tőletek az ajánlatokat, hogy szerintetek ezen kritériumok közül melyik készülék felelne meg a legjobban. Ja és igen lehet akár használt vagy vadonás új csak kb a fentebb említett keretbe bele férjen. Válaszokat előre is köszönöm.

    u.i: +1 kritérium ként eszembe jutott, hogy nem ár ha lenne rajta vaku vagy valami amit annak csúfolnak

    [ Szerkesztve ]

    Ha valaki fél a megfigyeléstől az használjon egy C64-t faraday kalitkában aggregátorról és hálózat nélkül. Ha nincs Nvidia Control Paneled itt leszedheted: https://www.microsoft.com/en-us/p/nvidia-control-panel/9nf8h0h7wmlt?activetab=pivot:overviewtab

Új hozzászólás Aktív témák