Új hozzászólás Aktív témák

  • BÁ Nutrition

    addikt

    válasz attiati #33044 üzenetére

    Van egy olyan mondas is h munkabol nem lehet meggazdagodni. Szal ha osszegalyaztad magadnak a kezdotoket a fire-hoz, akkor lesz idod foglalkozni a vagyonosodassal. Siman lehet h ha tanulgatsz, olvasol, szervezel napi 5-6 oraban a kovetkezo 5 evben akkor elobbre jutsz mintha folytatnad a galyazast. Vagy legalabbis van ra esely. Akik fiatalon elerik a fire poziciot jellemzoen kreativ ertelmes emberek(nem mint en xd). De a kivetel erositi a szabalyt. :)
    Amigy szerintem az is egy eredmeny ha csak siman sabatticalban gondolkodsz. Kipihened magad majd visszamesz melozni ha vallalkozni nem akarsz. Vagy pl az is megoldhato h megvan a fire nyugdijalapod de folytatod a melot de eletszinvonalat emelsz. Ha tovabbra is van mondjuk havi 1 millio szabadon elkoltheto beveteled akkor abbol azert eleg sokmindenre futja. Akar magadba fekteted akar a joletedet emeled, vagy segitesz masoknak whatever. Lenyeg h a lehetosegeid nagyon kinyilnak.

    Pl moneymustache 4x annyi bevetelt termelt a blogjaval tavalyelott asszem mint karrierje csucsan it szektorban. Amire keves eselye lett volna ott. Raadasul itt kb fele munkaval se erte ezt el, csak a hozzaadott ertek lett sokszorosa

    [ Szerkesztve ]

    youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

Új hozzászólás Aktív témák