Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Rypejakten #38343 üzenetére

    Nem akarok beleugatni, de ez (volt) a hobbim, és nem lehet halk konfigot csinálni tésztaszűrőből.
    Jó hűtést kereszthuzattal lehet csinálni, ami átmegy a házon, nem 4-6 irányból megy. Mind lég, mind vízhűtéssel rengeteget kísérleteztem, és megfordult pár tíz ház a kezeim között.

    Maradjunk annyiban hogy szerintem bőven meg lehet normálisan hűteni a konfigot egy olyan házban is amin nincs az oldallapon luk, semmivel nem lesz melegebb bent egy kis odafigyeléssel.
    Ha VSK+ 6/8centis tápventis fsp és Blizard T2 mini akkor azért megy szépen át a levegő, ha Silencio és bármilyen bár/bármilyen hátrafújó torony hűtő van akkor azért. Ha meg az NSK3480 pwmes TX3al (a giga lap a nem pwm-es ventiket elvileg nem tudja szabályozni, majd megnézem hátha pl asrock tud még fesz alapon fordulatot csökkenteni).
    Nem totális übercsöndet akarok, ahhoz táp és ventik terén mélyen zsebbe kéne nyúlni, hanem korrektül halkat. Ez a legtöbb általam nézett házban (amikor hdd-s verzió élt a kis fractal meg az nsk esetén is; most épp egy 520as 120gigás ssdnél tartok) csendben vannak a vinyók is.

    <ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák