Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz Johnny198612 #125278 üzenetére

    "es ha oregszik, akkor ez is oregszik, es komolyabb problemak is fellephetnek"

    Elolvastam a cikket de nem látom a komolyabb hibákat. Hogy 10évesen kell rajta légtömegmérőt pucolni vagy neadjisten cserélni (kb 10perc) az nem komoly hiba. Hogy 250.000km fölött kezd kopni a kormány az sem komoly probléma. (Jellemzően bebörözik) Indítási nehézségekreől én nemtudok, váltó reggel keményebb -ok esetén elsőre tényleg nehezen veheti az 1/2t elsőre. De ez megint nem komoly gond. Főleg, hogy alig van keményebb - az utobbi években.

    Ha megbízhatóság, tartosság fontos yaris nem az egyik hanem imo a legjobb kicskocsi választás a piacon. jazzhez képest is.

    "Ezert zartam le a 8-9 evnel oregebb autok nezegeteset a hetvegen."

    pldnak Veszel egy 5éves 100.000kmes pl TSIs VWt avval szted kevesebb probléma lesz mint egy 200.000km+t futott 10+éves rendesen karbantartott yarissal? Karbantartod az a yaris lefut neked 300.000kmet még úgy, hogy motorhoz hozzá se nyúltál, a TSIs VW meg nemhogy 300.000km de 100.000kmen belül lesz zsebbenyúlós turbo és vezérléscseréd, márha nem futsz bele egy komplett motorcserébe. Melyik is a jobb, megbízhatobb, tartósabb?
    Tényleg csak pl kedvéért.

    "De ha veszek egy 7 eves Fiestat vagy talan Puntot, jo allapotban, ami meg fiatalnak mondhato, akkor meg talan elvezhetem par evig idegesito hibak nelkul"
    Mi az idegesítő hiba? Mert akár punot/fiesta/yaris mindegyiknél lesznek idegesítő hibák.

    Daewobol meg ne indulj ki... teli voltak szar szériákkal.

    [ Szerkesztve ]

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák