Új hozzászólás Aktív témák

  • Szada85

    aktív tag

    válasz #94529552 #163986 üzenetére

    Én azt gondolom, hogy - természetesen tudom, hogy nem érthet mindenki az autókhoz is, bár ennek kivédésére is megvannak a lehetöségek - akit ezekkel a szövegekkel meg lehet vezetni, az utána csak magát okolhatja.
    Évek óta harsogják mindenféle fórumokon az ilyenfajta hírdetési szövegek valótlanságát, viszont abból, hogy a mai napig ugyanúgy beleírják nekem az jön le, hogy még mindig müködik.. :)

    Másrészt egy érdekes gondolat erröl a mondatodról:
    "...külföldről hozott, nincs átírva, se honosítva, stb. Majd okosba ők megoldják, hogy biankó előre aláírt szerződéssel a külföldi eladótól...",
    Itt a nepper célja persze érthetö, mentesülni a mindenféle plusz költségektöl, illetve felelösségtöl - hiszen nem is töle vetted az autót -, pont.

    Ugyanakkor ha én pl. fogom magam, megveszek Németországban egy autót, hazaviszem, lepapíroztatom a nevemre, rendszám, minden, majd meghírdetem eladásra, az nagy eséllyel akkor sem azt a kapcsolót fogja megnyomni az emberek fejében, hogy " de jó, ez honosított, rendszámos, rendezett okmányos autó, amit magánszemély árul", hanem azt, hogy " nézd meg, most hozta be, máris eladja, ez is egy rom biztos, azért akarja rámelegíteni valakire"...

    Ergó az emberek nagy részének ez se jó, az se jó... :)

Új hozzászólás Aktív témák