Új hozzászólás Aktív témák

  • kisza25

    félisten

    válasz BigBlackDog #165102 üzenetére

    a hasmagasságot a google segítségével sem bírtam kideríteni:P
    A bölcsi előtt minden nap áll egy, lehet kiderítem kié és megkérem, hogy had mérjemle:D
    A hasmagassága amúgy szerintem olyan 14-15 cm lehet, egy egész magas padka van ahol állni szokott és simán fölé megy.
    Amiben előre lépés lenne, hogy bazinagy elöl is hátul is, a csomija 520 liter, ha olyan tárgyat akarok szállítani ami nem fér be a nyílásán, arra ott a golf.
    1,4 16v 6 sebességes a váltó, nem egy erőmű, de az i20 sem az.
    A full alapra csak egy ködlámpát és 16" kereket kérnék pluszban, mert a 15" picinek hat rajta nagyon, olyan kis esetlenül néz ki azzal, nekem elég az alap felszereltsége (persze szívesen venném opening edition-t, de az 4M)
    A 17" nagyon jól mutat rajta, de az itthoni utakra+ 1,4 szívóhoz köszi nem.
    4 évszakost is lehet kérni, de nem tudták megmondani milyen gyártótól lenne, úgy meg inkább nem. A buznya TPMS miatt gondolkoztam el rajta, mert mindössze 32eFt a felára és, téli+nyári szettnél igen költséges TPMS-el rakosgatni, ha meg veszek külön felnit + szelepeket akkor meg pláne sok. Ezen a 4 évszakoson még agyalok, mert a golf-ra van téli, ha minden kötél szakad mehetek azzal is.
    Soul: szerintem ez egy nagyon is fontos érv egy autónál, hogy tetszen :K
    Amúgy a dacia-tól a héten több dolog is kezd eltántorítani, az FB csopiban mutattak egy hibát ami szerintem nagyon gáz. Bizonyos autóknál rossz illesztési hézag miatt, az autó saját maga dörzsöli le a festést, amit garanciában orvosolnak, de akkor is.
    Tegnap néztem Pistától egy speedzone live-ot, egy dacia docker stepway outdort tesztelt, hát volt baja.... a dustert azért dicsérte, de nem győzött meg:P

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Tarrington House TH AD3020 páramentesítő, használt, jó állapotú. Ár: 25000Ft 600W Napi akar 20liter 3,5 literes tartály Max 52 m² 30cm x 35cm x 52cm 14kg

Új hozzászólás Aktív témák