Új hozzászólás Aktív témák

  • diegho

    nagyúr

    Ma megnéztem pár autót Zeg-en, nem a konkrét autók érdekeltek, hanem a típusok.
    Bravo: [link] Eléggé egyben van, a bal hátsó felni meg van ütve, de azt cserélnék, a rádió lakkozott borítása kapott valami anyagot, ami lemarta egy részen róla a lakkréteget, más hibát így nem láttam rajta. Szlovéniából származik.
    Ibiza ST: [link] Nagyon szép a beltér, téli garnitúra felniken (mondjuk kukás) a beltér szép, kulturált, a motor szépen csendesen jár, viszont ez nekem szűk.
    Fiesta: [link] Ez szerintem nem Titanium, a beltér elmegy, szivargyújtó hiányzik, kormány kicsitt kopott, felniken felverődések. Az üléspozíció még mindig nagyon tetszik ezekben, de a konkrét példány szerintem nem szép.
    Mazda 3: [link] A konkrét autó szerintem egész kellemes, a motor nagyon szépen jár, a beltér eléggé egyben van, maga az autó is jónak tűnik, de semmi szervízmult nincs, szlovéniából származik ez is. Az a váltó... na az már valami.

    A Bravo okozta a legnagyobb meglepetést, mert igazából semmivel nem éreztem rosszabbnak belül, mint a Mazda-t, viszont árban jóval olcsóbb. Nem tudom még mi lesz a befutó, de egyre inkább kezdem elengedni a kisebb autókat és maradok a Golf osztálynál.

    A 2-es Ceed/i30 mennyire vállalható? Ezeknek a zajszigetelése már elfogadható? Az első szériák nagyon zajosak voltak, azért is nem nézem őket, viszont a kettesben már 6-os váltó van, szebbek is, igaz drágábbak, de a pénz úgy néz ki nem lesz akadály.

Új hozzászólás Aktív témák