Új hozzászólás Aktív témák

  • #40935168

    törölt tag

    válasz 80hun #34099 üzenetére

    A200-assal kezdett anno egy kollégám, amikor én a 450D-s Canonnal és mindig ment a sírás, hogy Canonra mi nyomjuk a fotós klubban az obi csereberét, ő meg pislog ott egyedül a Sony-val. (Nikonosok dettó, mármint szintén cserebere, tapasztalatmegosztás, stb). Amikor eljött 2-3 év múlva a pillanat, hogy akkor elgondolkozok egy 70-200-on, ő elgondolkodott, hogy mi van alternatíva és annak milyen a képe. Aztán vett egy Sigma 70-200 2.8-at rá.

    Szóval annyira nem lelte örömét benne, ha jól tudom, a vakupapucs körül is volt valami szarakodás stúdióban, de a Sony tükrös szériájához annyira nem értek. Egy szó mint száz, élményben a hasonló képességű 450D-hez (és már az is rohadt régi) képest nulla volt.

    Én biztos nem választanám vagy ajánlanám most már. És kiszállni is persze, nem bukóval száll ki belőle, de nem is 5 perc alatt adja el, a nagy többség még mindig Nikon/Canon becsípődéssel nézelődik, és ott ugyanúgy érvényes, hogy egy régebbi, használt CaNikon szettet kb. ugyanannyiért el tud adni, mint amiért vette - csak mondjuk sokkal gyorsabban.

Új hozzászólás Aktív témák