Új hozzászólás Aktív témák

  • audi100td

    nagyúr

    válasz z00li #11995 üzenetére

    Akárhogy is nézzük ez egy baki a Chieftec-től, ma már azért elég sok alaplap rendelkezik ilyen elrendezéssel, igazán csinálhatták volna mondjuk 2-3cm-rel hosszabbra a házat. Itt írta, egy 785GM-E51 tulaj, hogy hajlított SATA kábellel neki elfért a cucc, persze így csak 3 port marad használható, ami nekem még pont elég. :)
    Egyébként nagyon nehéz minőségi mATX házat találni értelmes áron, ebből a Chifi-ből is kispóroltak mindent amivel ellátják a nagyobb modelleket (műanyag venti keret, vinyókeret, csavar nélküli összeszerelés,...), remélem legalább masszív. Sokaknak nem tetszik a Chieftec unalmas formavilága, de nekem valahogy nagyon bejön, volt már egy Dragon és egy Smart midi tornyom, teljes mértékben meg voltam velük elégedve, csak nekem ma már túl nagy egy akkora ház. Mesh CD-01-nek örültem volna a legjobban, az kifejezetten szép, csak 55 Euro szerintem már sok érte, igaz jár hozzá 80+os 350-es táp de úgy is adhatnám el, van már egy 250-es FSP-m.
    Aerocool QS-200 lett volna még picivel olcsóbban, de ódzkodom ettől a márkától, számomra kissé igénytelen "majálisi" benyomást kelt, pedig amúgy elég jónak tűnik az elrendezése, de nem tudtam rászánni magam. :B

    Stirbi: Bizony, nezetésre, filmnézésre, zenélésre nem kell erőmű, játékok már nem érdekelnek. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák