Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    válasz flymi #17148 üzenetére

    Ezt nem teljesen értem. Mármint, hogy két lemez menjen egy optibay-be? Mert arra szerintem nem a válasz, a legtöbb ilyen, amivel találkoztam egy helyes. De lehet egy hozzáértőbb emberke majd kiigazít. Amiket én láttam egy slot-osak voltak. Vagy az a kérdés, hogy maradhat-e egy vinyó a gépben és a plusz egy meg az optibay-ben? Tehát, hogy összesen két vinyó legyen a laposban? Mert az mehet persze. :K

    (#17149) Mozaart: oldallap kivágásban és plexizésben szívesen segítek, meg persze akár festésben is, de ahhoz, hogy ténylegesen gyárinak nézzen ki a végeredmény, ahhoz komoly helyre kell vinni (porfestő, vagy fényező, ami persze nem kevés pénz). De megfelelő óvatossággal egész szép eredményt lehet elérni. Anno pl. ez AndrewTDI-nek készült. Csak egy csíkban lettek az élek lefestve és szerintem jól néz ki. A többi részen maradt a gyári fényezés.

    A saját házaimat és magamnak szoktam festeni, sima szórós festékkel. Ezt a házat csak nagyjából fújtam le, mivel a kész váz teljes plexi borítást kapott, de szerintem szép lett így is. A végeredmény pedig valami ilyen lett.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák