Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz veze #115296 üzenetére

    Nekem motor mosás után csinált néha ilyet a Hyo amikor dzsuva vagy por vagy túl sok víz került a kapcsolóhoz, szétszeded kitakarítod és jó lesz szerintem is.

    Kábel esetleg nincs megtörve? Akkor is csinált hasonlót a Hyo mikor az első index kábele megtört közvetlenül az index menetes fémszárának a vonalában.

    [link] Ezen agyalok van hozzá átalakító csati is szóval gond nélkül felmenne. És elvileg meg is kéne oldania a problémámat mivel terhelés független. Lehet bekockáztatom. :D

    @Horvi: azért feltételezném mivel nem kiflit akarok venni a Unixban ezért talán a pékségben a péknek van fogalma róla mit árul, a gumis esetleg hallott már visszajelzést az általa árult gumikról, a motorosbolt tudja nagyjából melyik sisak márka melyik milyen fejformára való általában, az alkatrészesnek meg talán van róla fogalma mire szokták vinni tőle az adott cikkeket... :) :D

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák