Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    válasz Xero #122440 üzenetére

    "Innentol siman ajanlom az oreget a Spurinal"
    Azért ha már régóta van pl B jogsid, szét tud alázni... :) Kell hozzá önirónia rendesen, mert nem négyszemközt teszi. Ráadásnak a legjobb, mikor úgy mész, hogy az oktató autóban még ül 4 jelölt, mert akkor veséz ki rendesen (a hátad mögött). :) Én láttam sírva hazamenni több hölgyet is.., meg volt több fiatal srác is aki váltott iskolát is.

    Egyébként motorozni - engem legalábbis - egyáltalán nem oktatott ! Elmondta a hibáim forgalomban, de hogy mit kezelsz esetleg rosszul a motoron, mit kéne másképp, hogy kanyarodj, fékezz, stb arról soha egy szó sem esett. El se tudom képzelni, hogy aki még soha nem motorozott, hogy kezdi? Vagy külön kell szólnia, hogy még nem ült motoron?

    Ennek ellenére mindkét gyerekem ebben az autósiskolában (de nem L. úrnál) tette le a B-s jogsit, illetve ha akarnának A-t ide küldeném őket.

    "Legalabb el tudom hozni" - trélert bérelni olcsó, persze a lekötéshez se árt legalább pár yt videót végig nézni, de márciusban, 4 hónap kihagyás után, mikor még hideg van, autósok sem számítanak rád, én lehet azt tanácsolnám, jobb ha nem lábon hozod el. Én végig motorozom a "telet" is, legalábbis itt a fővárosban nincs - pár nap kivételével - nem motorozható időszak, és nem az a probléma, hogy csúszik. Persze a távolság sem mindegy, mert 2 km-ért biztos én sem trélereznék..

    Néztem a Spuri gépparkot, úgy látom sokat változott, de nem biztos, hogy fejlődött :). Én még a szürke "hangos"-on mentem, vizsgáztam. A tompított helyett csak fényszóró ment, már ott jött az első dilemma, mikor meg kellett vizsgálni a motort, hogy rendben van e, mehet a vizsga, mert ha igazat mondasz, nincs vizsga, ha meg azt mondod minden jó, máris kimerítetted a bukási indokot.. :)

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák