Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz RA541 #125038 üzenetére

    Szemely szerint azt gondolom, hogy nincs ertelme az ilyenekbe belemenni, hogy ki milyen motort vegyen, plane forumon, ebbe a reszebe nem szolnek bele.
    de tisztazzunk nehany dolgot.
    Azert kisse meg vagyok dobbenve az ilyen hozzaallasokon, hogy 600 tol kezdodik a motorozas, meg hogy ket szemellyel az sem eleg.

    Nem kell 12 000 ig porgetni.
    A loero egy szamolt adat a nyomarekbol. A nyomatekgorbet kell nezni, milyen fordulaton mekkora nyomatek all rendelkezesre. Ezt erzed huzoerokent, ebbol kovetkeztethetsz arra, milyen fordulaton mit erezhetsz, de a valtoattetel megint szamit, mert minel nagyobb fokozatban vagy, annal gyengebb lesz a huzoero az attetel miatt. A loerot vegsebesseg tekinteteben erdemes nezni. Talan.
    elozesnel vissza kell valtani, az miert baj? ez a motorozas. Nem ertem, miert kellene minden helyzetet egyetlen sebessegfokozatbol megoldani, vagy ez miert baj. Azert van 5 vagy 6 fokozat.
    80-90 nel egyesbe visszavaltasz egy sornegy 600 al, ott azert eleg erdekes dolgok vannak ugy is, hogy az elso 4 fokozatig le van szedalva. Elso motorkent osszeszarod magad rajta olyan fordulaton 1 ben, ha az egesz csaladot rarakod, akkor is.

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák