Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz Biqci #143298 üzenetére

    Vagy 40p reggel motoron vagy 100p MÁV-on a 36 fokos nem szellőző vagonban majd a nyomorgó 4/6-os a pisi szagban.

    Heti 2 napot meg azért illene irodában tölteni ha már a többi HO. Plusz nem fogom egész júliusra letenni a motort már pedig a nyarak csak melegebbek lesznek. :(

    palfitom Köszi :R

    Eljött a kabát, marha jó 45-ért (+10 megint a SASTEC hátra) nagyon megérte (Sixgear Airforce) marha kényelmes volt hazafele. :K Szélálló vízálló kivehető bélésre kíváncsi leszek tapintásra hasonló mint a goretex kesztyűk belső rétegei.

    Amennyire ódzkodtam pár éve a Shoxtól az elmúlt évben annyira kellemes meglepetés mennyire rendbe szedték a saját Sixgear minőségét, nem igen látni difit egy Mugennel pl.

    cardo spirit HD zseniális :C 130-ig kristálytisztán másokat és engem, ~140-nél még érthetően. Felette felejtős túl zajos vagy az N80-8 vagy a nakedre kéne valamelyest szélvédelem. De ha azt veszem ~50k/db-ra kijött marha jó deal volt. :))

    Az app meg ritka jól kezelhető mind az EQ mind a balance, hogy épp FM-et Music vagy Voice-t akarsz hallani és mekkora hangerővel egymáshoz mérten. Auto volume control szintén kellemes szépen dolgozik, az meg nagy extra, hogy a két eszközt is lekezel. (eldobós telo GPS rendes teló Apple Music :DDD )

    N80-8 előkészített könnyen belementek a 40mm-es HD speaker-ek holnap megy be páromnak az N60-6-ba is na az lesz az érdekesebb kör mert abban semmi előkészítés nincs.

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák