Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    Én elítélek mindenféle szabálytalanságot, azt is amit én követek el. Pedig nyilván állandóan elkövetem én is, mert nem lehet mindig teljesen szabályosnak lenni.

    DE azért kell egy lelkület, hogy beküldjek az örsre egy videót, hogy büntesd meg a ge@it..
    Lehet én furcsán gondolkozom, de én pl nem tudnék olyan munkát sem végezni, ami mások véletlen vagy szándékos hibáit bünteti, legyen az bkv jegyellenőr vagy parkolóőr, autópálya matrica ellenőr, ilyesmi. A rendőr a kivétel, de az is csak akkor, ha nem állandóan erre "utazik", hiszen szolgálunk és védünk a szlogen..., ha megállít és büntet egy kiégett izzóért, akkor az sem jobb a fent említetteknél.

    Én sokat kamerázom, rengeteg felvételem van (volt, mert törlöm a nem kellő felvételeket) kézben tartott telefonról, szabálytalan manőverekről, talán még piros lámpán való áthaladásról is, de még egyszer sem jutott eszembe, hogy beküldjem, büntessenek ez alapján meg vkit.
    Olyan már előfordult, hogy mutattam a kamerát az autósnak, hogy ne legyen már hülye, megy a felvétel, tegye már le azt a kurva telefont..., de hogy beküldjem a rendőröknek?!?

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák