Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    válasz Zsírkrétamen #146030 üzenetére


    Sajnálom ami a motoroddal történt. Én 2 éve vettem "majdnem" egy ktm 390-t városi rohangálónak, de a teszt vezetésre jelentkezés is kudarcba fulladt, gyakorlatilag többszöri jelentkezésre is csak automata válasz érkezett, hogy mindjárt visszahív.., aztán fogtam magam és a ktm centrum honlapon az összes e-mail címre elküldtem, hogy szeretnék jelentkezni egy állásra, ugyan ilyen jó feltételekkel. hogy 1 hónapig be se kell járni, vissza nem hívjuk az ügyfelet, stb..., na erre jött válasz :D, egy olyan sértődős, mert ez megy mindenhol. Nem vettem motort, sőt nem is teszt vezettem.

    Mostanában elég szigorúan értékelek a google mapson is, pl pénteken voltam dolgozni Egerben, de ha már így alakult, akkor elvittem kis feleségem és utána még sétálgattunk, beültünk kajálni. 3 csillagot kapott az étterem, mert én már megettem a csülköt, mire asszonynak kihozták a velős pirítóst, amihez nem volt pl erős paprika, stb. A hozzá ivott limonádé ugyan annyiba került, mint a velős pirítós, és persze van ez a pofátlan "szervíz díj" is, amit beépítenek a számlába, akkor is adsz borravalót amikor nem érdemlik meg...
    Na ezek is megsértődtek, hogy "még szerencse", hogy más elégedett, nem talál ennyi problémát, meg menjek olcsóbb helyre... Hát baxák meg a hozzá állasukat! Nem megsértődni kell, hanem szolgáltatni normálisan.

    Ez a szervizre is igaz, majd megírják, ha sokat ugrálsz, hogy ilyen ügyfél nem is kell, mert szerencséjükre sok elégedett ktm tulajdonos van, akinek jó a véleménye róluk. Szóval én is biztatlak, hogy ne hagyd magad, még szerencse hogy szezonon kívül vagyunk, hogy hideg van, mert egy ilyen pár hetes szervizben állás, az lehet az egész évedet tönkre teszi, itt nem arról van szó, hogy pár hétig nem tudsz motorozni.

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák