Új hozzászólás Aktív témák

  • TommyGun

    őstag

    Az a baj ezzel nem vagyok biztos benne hogy annyival környezetkímélőbb egy elektromos verda mint egy sima benyás. (nem véletlen benyásat írtam, a dízel krómköpő fosokat én betiltanám vagy durva részecskeszűrő mindre, vagy benya + gáz)
    Ki tudja miből lesz az az áram amit beletöltesz az elektromos gépedbe, németek most meghülyültek és építik a szénerőműveket az atom helyett, atom helyett szénerőmű nem vagyok benne biztos hogy okos dolog, akkor inkább megújuló vagy gázerőmű, nyilván nem értek hozzá de a szénerőműnél nem sok rosszabb hatékonysággal működő áramfejlesztés van szerintem. Arról meg ne is beszéljünk mennyi is milyen durva nehézfémeket vegyületeket tuszkolnak az amúgy hulladék hatékonysággal áramot raktározó mázsányi akksiba és 3x annyi elektromos szarba. Lehet közel járok az igazsághoz ha azt mondom hogy egy 2107-es lada környezetkímlőbb mint a Tesla bármelyik modellje.

    az emberi co2 kibocsátást nem feltétlen tartom a globális felmelegedésre ható folyamatnak, volt a föld történetében olyan kor amikor 100x ennyi co2 volt a levegőben, ráadásul a tiszta levegő mintegy 0,039% co2, 100 éve 0,028% volt, de mivel folyamatosan változik a föld hőmérséklete tőünk függetlenül és ezt elvileg követi a co2 mennyiség a levegőben így én nem vagyok benne biztos hogy ezzel az elenyésző szinttel bármit is befolyásolnánk. A középkorban volt egy kis jégkorszak akkor vmi 6-8 fokkal volt hidegebb az átlaghőmérséklet, amikor meg elkezdett melegedni akkor megugrott a co2 is, jobban mint manapság, de ez rohadt off csak eszembe jutott

    [ Szerkesztve ]

    "Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."

Új hozzászólás Aktív témák