Új hozzászólás Aktív témák

  • csongi

    veterán

    Persze hogy nem szeretik,mert még a köztudatba az van, hogy az sm motor lassú nem megy, feltart. Pedig a simo, és egyéb forgalom lassító eszközök lassan teljesen kikopnak, és a mostani robogók, úgy rajtolnak el a lámpánál, hogy mire sebességbe teszi a kedves autóvezető, a robogós a másik lámpánál van és még csak a 40-et sem kell neki átlépni. Vidéken ez ráadásul, hatványozottan igaz.
    A kerékpárosokról nem nyilatkozom. Itt Kiskínába eszméletlen nagy a sötétség!!!! Világítás? Minek? Kresz tudás, minek? Az sem egy tiszta fialás volt, aki kitalálta, hogy a bicajosok előre mehessenek, és még sávval is védelmet adott nekik. Forgalom lassító, környezet szennyező, és baleset veszélyes is egyben. Mind három járművel közlekedem, De ha ismernék a kreszt már az is felére csökkentené a szarozós tötymőrgős benzin pocsékolós közlekedést, és csökkenne a konfliktusok száma. A körforgalmak mifelénk forgalom lassító szerepük van, jól megnézik jön e valaki jobbról, és tökéletesen le tudnak lassítani kb 15-re vagy, ami még jellemzőbb, meg is állnak az üres körforgalom előtt. Ha valaki szemből érkezik bele a körforgalomba, és még csak az első kerékkel hajtott bele, akkor a szemből érkező megáll (az állat) és behúzott kézifékkel megvárja, hogy egyszer majd csak elé érkezik. És még ezer példa, mi folyik itt erre fele :)

    fattyu: A jobbra tartás már nem kötelező :( :D Ettől függetlenül etikus lenne ha betartanák, amerre kanyarodik arra az oldalra tartson. A balra kanyarodók képesek egy egész utca hosszt feltartani mert paraszt és nem húzódik a felező mellé, hanem az út jobb széléről kanyarodik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák