Új hozzászólás Aktív témák

  • V.Stryker

    nagyúr

    No srácok,

    Ma elmentem a shox-hoz. Elég sokan voltak a ruha részlegen és hát nem is tudom...a minőségben jó árban a nem elérhető kategória. Ami árban jó lett volna, az elég vacak volt. Persze voltak jó cuccok akciósan, de méretben nem volt jó.

    Visszafele viszont beugrottam az IMET-hez. Visszaolvastam a topikban és látom,hogy vannak azért negatív vélemények róluk. Nekem így elsőre semmi bajom nem volt. Két idősebb nő volt, tök aranyosak, kedvesek voltak. Készségesen felpróbálhattam mindent.

    Ami érdekes, hogy a saját imet-es márkájuk így elsőre nagyon jónak tűnik ... cordura kabát nadrágra gondolok. Hasonló minőség a shox-ba sokkal sokkal drágább volt.

    Vettem egy full bőr túra kesztyűt, átmenetit, nem vastag. Igaz, hogy csak a tetején protektoros, de hosszú szárú és baromi kényelmes. Egyébként nem nagyon láttam a shox-ba se oldalt is protektorosat.

    Plusz vettem egy imet-es nadrágot. Ahhh...nagyon baró. Legalábbis nekem így elsőre. 22k-volt. De igazatok volt, nagyon kell próbálni. Nekem pl. azt hiszem,hogy a 4-5-ik lett jó, mert még kicsit pocakosabb fazon is kellett.

    Kabát is volt, most pont akciós és durcin jó volt és jól állt, de már nem volt rá keret ebben a hónapban. De még az imetben a kabátot megveszem, mert jó áron van és teljesen jó minőségnek tűnik.

    Csizma viszont se itt, se a shox-ban nem győzött meg. Talán itt volt egy fél verseny csizma, ami talán...de nem az igazi még. Néztem ezt a nagyon protektoros verseny csizmákat, merev, mint az állat. Ha túrázik az ember, nem tudom,hgoy tud két lépést is menni benne. A sima túra csizmák egy elég gyérül protektorosak...szóval az még kivárós.

    Megnéztem a protektorokat is. Egyértelműen forcefield lesz... Annyira nagy kontraszt van egy forcefield és egy 15-20k-s másik között, hogy egyszerűen nem is hagy kérdeznivalót a döntés.

    Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

Új hozzászólás Aktív témák