Új hozzászólás Aktív témák

  • Something_

    őstag

    Ha már víz, akkor leírom, hogy miért is áztam el. A víz miatt!:D
    Hűtővizet voltam cseréltetni, kapott jó kis Motul Motocool fagyállót, teljesen szét lett bombázva a motor, végig tudtam nézni az egész szerelést, láthattam "belülről" a motort :D Szép állapotban van, hála az égnek.
    Pár napja írtam, hogy akarom majd bukógombát, mert csak a bal oldalon van, jobb oldalról hiányzik, tartókonzol sincs. Most végre kiderült, hogy a bal oldalon milyen márkájú gomba van, amihez nem kell idomot fúrni. GSG Így van rögzítve, elemfúrás nélkül.

    Ez tök jó, mert Feree írta, hogy fasza gomba, viszont jó drága. Sanszos, hogy csak jobb oldalit nem lehet külön venni, csak komplett szettet. Feree megadnád azt az elérhetőséget, amit említettél? Azért rákérdek. Elég hülyeségnek tartom, hogy a motort eldobja valaki jobb oldalra, aztán vehet komplett szettet.

    Ha már gomba. Ma jöttek meg az LSL tengelyvédő gombáim előre és hátra. Nem volt valami bonyolult berakni őket hátra, előre bal oldalra sem, viszont előre a jobb oldalra nem sikerült. Tavaly cseréltettem gumit, jól ráhúzhatta a csavart a tengelynél, mert nem akart lejönni. Nem tudom mi lesz így, baromira rá van húzva. Holnap felhívom az X-Bike-ot, hátha bevállalják, hogy kiszedik a csavart.

    Egy kérdés így a végére. Hátulról nem lenne ajánlott kiszednem a két emelőszemet? Mert most ugye ott van a tengelynél a gomba, plusz előtte az emelőszem. Csúszásnál gondolom nem az igazi, hogy ott van az a két kiálló fém darab.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák