Új hozzászólás Aktív témák

  • Archer

    őstag

    válasz FIREBLADE78 #63655 üzenetére

    Nyilván ott veszi az ember a terméket, ahol olcsóbb, ezért nem igazán lehet valakit elítélni (hozzá teszem, nem minden az ár) én is sok mindent rendelek külföldről de ez a bemegyek a boltba, felpróbálom az ő árukészletüket, infókat gyűjtök, ne adj isten még barátságos kiszolgálást is kapok, aztán megrendelem külföldről, hát elég gerinctelen egy dolog. Kell a sok % kedvezmény, valamit valamiért, akkor vállalja a kockázatot is, hogy esetleg nem lesz jó. Gondolom a Fokt is tudna olyat, hogy berendeli a gyártól a készletkisöprött darabokat kétharmad áron, de attól még amit anno teljes áron vett, abban ugyanúgy bent áll egy rakás pénze.
    Pont a napokban olvastam itt valamelyik témánál valami tuningmestertől, berendelt 5db processzort egy webshoptól, kicsit próbálgatta otthon őket, hogy mit bírnak aztán az internetes rendelés elállási jogával visszaküldte mind az 5-öt. Aztán még nagy büszkén ki is írja...

    Mod: közben látom megelőztek. A tököm sem tudja, ki az a Fokt Jenő meg a boltban sem voltam még csak erről a mentalitásról jutott eszembe.

    [ Szerkesztve ]

    Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.

Új hozzászólás Aktív témák