Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    válasz Topiccsendőr #81735 üzenetére

    Ok, akkor legyen sisak a példa. Ha a sisakod beakad valamibe akkor leszakítja a fejed. Akkor sisakot se hordjunk?

    Én úgy tudom hogy egy minőségi bukógomba szépen hajlik, és csak szerencsétlen esetben ha beakad valahova rántja meg a vázat. Pont azért hogy minél többet védjen és minél kevesebb kárt okozzon.

    Idomos motornál értem, hogy könnyen cseréled őket, de csupasz motornál kisebb csúszásnál is végigkaristolja a vázat meg a blokkot a talaj.

    Plusz ha vásárlásnál egy bukógomba kizáró ok, az szerintem azért hülyeség, mert attól még hogy rajta van a bukógomba nem biztos hogy estek is vele.

    Pláne hogy tipikus kezdő hiba, amit én is elkövettem: vásárlás után tologattam a parkolóban a motort, és szokatlan volt még a 200 kiló, el is bénáztam és eldőltem vele. Én hálát adtam hogy volt bukógomba a motoron, mert csak az karcolódott meg a kormányvég. Bukógomba nélkül az egyébként sértetlen állapotú motoromat egyből szétbasztam volna a hülyeségem miatt. :U

    Értem amit mondasz, kivéve azt hogy miért azonnali kizáró ok a bukógomba. Azt gondolom hogy egy alaposabb vásárlás előtti átvizsgálásnál kiderül hogy sérült-e a váz vagy sem.

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák