Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    Hát nem tudom, hogy van-e értelme ezzel a motorral így tovább foglalkozni (ilyen a hangja most, a vége felé kicsit meg is pörgetem).

    Értem én, hogy javítható, de milyen áron (az anyagárat egyébként olyan 100.000 Ft-ra saccolnám a netes alkatrészárak alapján)? És pláne a mostani tapasztalatok után kivel javíttassam (ezeket a hibákat én biztosan nem tudom kijavítani, még talán a szabadonfutó esélyes a szerszámparkomat figyelembe véve, valamint ahhoz találtam jó netes anyagokat is)?

    Gondolkozom rajta, hogy meghirdetem alkatrésznek, vagy ha valaki egy 80-100.000-et ad érte, akkor vihető a portáról... Legalább a beledobott eddigi javítási és anyagköltségek jöjjenek vissza. Aztán lehet, hogy egy hozzáértő(bb) ember egy 50-80.000 Ft-ból ki tud belőle hozni valamit, de nekem a motorblokkon belül elfogy az a kevés tudásom is....

    Annak idején úgy vágtam bele, hogy a blokkhoz nem kell nyúlni (a többi dolgot meg is csináltam, vagy meg tudtam volna). De az, hogy én egy ilyen blokkot szétfordítsak, azt már nem... Még szerencse, hogy annak idején nem sikerült eladnom, mert most égne a pofámról a bőr és vásárolhatnám vissza (mert, hogy megtettem volna...).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák