Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz runner 125 #94810 üzenetére

    Ízlések és pofonok. :)
    Az a vicc, nekem pont ez tűnik esztétikusnak, a bubis pedig nem tetszik. Ezt szépen le lehet hajtani, amikor nincs rá szükség, így megmarad a plexi eredeti íve, és így a motor stílusa is. :K Ezt azért öcsémnél volt szerencsém élőben is alaposan megvizsgálni. Itt a fotón a lehető legrondább módon van lefotózva, kb. teljesen felnyitva. :DDD
    Lecsukva ilyen, szép füstszín kiadásban: [link]. Szerintem így teljesen vállalható. Túrára pedig fel lehet nyitni, ha szükség van rá.

    Szerk: remélem így már menni fog a link.

    (#94813) etnies: Az a "szerencse", hogy bőséges adat áll rendelkezésre, számszerűsítve, hogy milyen zajt, milyen ideig lehet halláskárosodás veszélye nélkül elviselni. Persze, értem, aki szeret veszélyesen élni, de ha meg lehet előzni a bajt, minek kockázatni?

    Nálam kb 20-30 centivel kellene feljebb kerülnie a szélnek, vagy legalább kicsit jobban elterülnie a sisakon, úgy már jó lenne. :K Sok túrázónak ez vált be a legjobban SV-n, elvileg sokkal hatásosabb, mint akár a péklapát méretű bubis. :D Annyi átjött öcsémnél mikor próbáltam, hogy csodát azért nem tesz, de ha kicsit jobb, az már hosszabb túránál bőven elég lehet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák