Új hozzászólás Aktív témák

  • User_2

    tag

    válasz t72killer #12425 üzenetére

    mindekttőre pont jó és tökéletes a tejsavó, minden másnap, mert ugye bio kontakt szer.
    ezt nyugodtan állíthatom.
    ez kontkatszer tehát jól be kell locsolni minden levelet aululról, oldalról is, nem csak úgy látszatra felülről.
    3deci 10l vízhez és gyí.
    kb 8as ph-ja lesz.
    hazsnálhatsz fahamu ázatot is, de ahhoz kell majd lakmuszpapír is, mert nagyon elmehet a ph-ja, tejsavval permetezéshez meg mindegy h 2,5 vagy 4 decit sikerült a permetezőbe tenni.
    azért van ami nem szereti a 8-as ph-t, pl a bazsalikom mintha zokon venné.

    nem azért kell minden másnap, mert annyira gyenge cucc lenne, hanem mert mindkettő thozza a szél száz méterekről is akár.
    ha megfigyeled, jól védett állomány mindig a külső és felső leveleken fertőződik először.
    amit csináltál, az jó és alap, minden fertőzött vagy fertőzés gyanús részt el kell távolítani, hasznos ha még permetezés előtt. kb két hét alatt rendbejön és lesz újra zöldje a teljesen megkopaszodott paradicsomnak is.

    honnan szerzel tejsavót?
    4L nyers tehéntejből lesz valami másfél kiló túró és másfél-két liter tejsavó. - most ne nézd pontosan a számokat. (rezsicsökis dobozostej nem jó)
    másnapra kész a tejsavó.

Új hozzászólás Aktív témák