Új hozzászólás Aktív témák

  • cOxeR

    Ármester

    Paradicsom profi van itt? :) - "picit" a csukám tele ezzel a 4e Ft/kg-os paradicsommal, aminek jövőre biztosan elejét veszem nyáron is... viszont a kérdés inkább az, hogy most télen mennyire van esély beltérben termést elérni? Helységem van rá, napfény az nem nagyon van, de fűteni, meg ha kell akár világítani is tudok neki. (garázsban tudok helyet csinálni erre, víz villany - itt kell úgy is dedikált specrkó, fűtés van)
    Azt olvastam, hogy 10-12 órán át 22 fok kell neki meg fény, utána meg 17-18 fok is elegendő, van valakinek ilyen tapasztalata, esetleg olyan típus javaslat ami ezt tolerálja és terem is? Mennyi m2 terület kellhet, ahhoz, hogy ezt össze lehessen rakni, mondjuk 3 fő fogyasztására?
    Van napelem termelés többletem, amiért úgy se kapok kvázi semmit...

Új hozzászólás Aktív témák