Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ncc1701

    veterán

    válasz Dorian #18067 üzenetére

    Ok. Örülök a jó vérképednek. :)

    Nagy-déd szülőket ne keverjük ide, nem voltak ilyen kemikáliák, és nem ettek ennyi feldolgozott szart, alapvetően az élelmiszerben volt tápanyag, vitamin, ásványi anyag, a maiakban optimistán számolva csak a 30%-a van meg az 50 évvel ezelötti kajákból, köszönhetően a kizsákmányolt földeknek... És akkor még a sok gyulladást keltő mikroműanyagról nem is beszéltem, ami már mindannyiunkban ott van.
    Btw betegségek kialakulásában 20% genetika, 80% életmód, környezeti hatások játszanak.
    Makrókat írni, mérni telefonnal, alkalmazással napi +5 perc.
    Igen, mire IR, cukor kialakul, azért 10-20 évet keményen tenni kell. De pont erről szól a világ, nyomatják a reklámok, aki nem néz utána, annak fogalma sincs, hogyan kellene embernek táplálkozni. Nem tanítják sehol.
    Dédszüleim nekem is 90+-osak voltak, nagyszüleim 80+-osak, fater mégis meghalt 62 évesen agydaganatban, nagybátyám pár éve 61 évesen. Az semmit nem jelent, h meddig éltek a felmenőid, sajnos.

  • totron

    addikt

    válasz Dorian #18067 üzenetére

    Szó trú, egy jónak ható hA1c-t lehet, hogy nagy küzdelmek árán állít már elő a szervezet, ezért kell a körültekintő gondolkodás, minden környezeti változó figyelembe vétele és 5 pontos mérés. Na most ezek töredékét hozó dokit is nehéz találni, nemhogy még az egészet át akarná látni. Ellenben nagy magabiztossággal tudja nem egy állítani, hogy az kimutat mindent. Nem teszi.
    A rákot ne keverjük ide, de ha már, akkor a mai vegyszeres környezetben élés és tartósítószeres ételek mellett nem sok semmit jelent a családi előzmény. Lutribbá lett ez ennél mára.

Új hozzászólás Aktív témák