Új hozzászólás Aktív témák

  • ncc1701

    veterán

    válasz Dorian #18067 üzenetére

    Ok. Örülök a jó vérképednek. :)

    Nagy-déd szülőket ne keverjük ide, nem voltak ilyen kemikáliák, és nem ettek ennyi feldolgozott szart, alapvetően az élelmiszerben volt tápanyag, vitamin, ásványi anyag, a maiakban optimistán számolva csak a 30%-a van meg az 50 évvel ezelötti kajákból, köszönhetően a kizsákmányolt földeknek... És akkor még a sok gyulladást keltő mikroműanyagról nem is beszéltem, ami már mindannyiunkban ott van.
    Btw betegségek kialakulásában 20% genetika, 80% életmód, környezeti hatások játszanak.
    Makrókat írni, mérni telefonnal, alkalmazással napi +5 perc.
    Igen, mire IR, cukor kialakul, azért 10-20 évet keményen tenni kell. De pont erről szól a világ, nyomatják a reklámok, aki nem néz utána, annak fogalma sincs, hogyan kellene embernek táplálkozni. Nem tanítják sehol.
    Dédszüleim nekem is 90+-osak voltak, nagyszüleim 80+-osak, fater mégis meghalt 62 évesen agydaganatban, nagybátyám pár éve 61 évesen. Az semmit nem jelent, h meddig éltek a felmenőid, sajnos.

Új hozzászólás Aktív témák