Új hozzászólás Aktív témák

  • gooool

    őstag

    Üdv Urak!

    Ma kollégámhoz elgurultam, hogy kicsit szépítsük, javítsuk a Lageszt.
    Fékfolyadék csere volt, 1 liter belement majdnem, jó kis használt sütőolaj színe volt, szóval megérett a cserére igazán. 3 légtelenítő csavar simán oldható volt, egyet inkább nem erőltettünk (jobb hátsó), úgyis két fékkör van, le tudtuk a cserét a másik oldalon.
    Továbbá eltávolítottunk flexxel két berohadt csavart, ami anno az alsó motorborítást fogta, illetve elöl-alul egy merevítő pálcát lecsiszoltunk és festettünk, új csavarokkal raktuk vissza, mert igen masszív felületi rozsda volt rajta (csak kék festék volt, így igen tunying-hatást kelt :DDD).
    A legjobb: A balos féktárcsa két csavarja be se volt csavarva, lötyögött az egész... :Y Szóval ezt is helyreraktuk, még jó, hogy nem történt baj.
    Jah és a szépítgetés egy teljes motormosásban mutatkozott, sajnos before kép nincs, de aki ismeri az 1,9dCi-t, az tudja, hogy ahol jöhet olaj jön is, szóval 12 év mocskát csaptuk le róla, illetve az alsó takaróelemről az olajban ázó szivacsos akármit letéptem és a műanyag lemosva került vissza.
    Képek a motorról: [link]

    Nyárra még akad meló, motortartók cseréje, hátsó hídszilentek, féltengelyszimmeringek, teknőtömítés és hogy miért nem megy a klíma. Ja meg hátsó fékek. :)

    Üdv, Balázs

Új hozzászólás Aktív témák