Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    Megrendeltem ezt a zselés bakot, meg az alsó bakot is.
    Remélem, hogy csere után nagymértékben javul majd (ahogy a laguna3 magyar és több német, francia fórumon is állítják) az alapjárati vibráció. Érdekes, aki beül hozzám azt mondja ez szinte semmi, hát engem meg idegesít néha de nagyon.

    Az én motoromban (gondolom még) gyárilag a 112100004R kódszámú került, mint ami a képen is látható. Viszont erre a kódra már a linken látható 112105736R kódszámú és egy az egyben ugyanazt az alkatrészt dobja ki szinte minden oldalon emiatt elcseszni sem lehet a rendelést, mert az összes 2.0dCi laguna III-ba ez való és talán hihetetlen, de ebben az országban nem rendelhető.
    Biztosan betudják szerezni, nem is erről van szó, csak olyan nincs, hogy én fellépek egy webshopra kiválasztom és kihozzák. Talán kissé nevetséges is, de az még jobban, hogy a renault kb 65-70 ezret mondott rá első körben és kb két hét szállítási időt! Röhej! Gondolom, másik 40 ezerért beszerelik, ami kb nem kapkodva is fél órán belüli művelet, csak a motort kell megemelni hozzá, míg cserélik.

    A Lengyelek most 60 eurórért árulják ezt az eredeti alkatrészt, kiszállítással együtt 77 valamennyi, így lett ez mai árfolyamon 25.300.- ft.

    112105736R

    http://frauto.pl/poduszka-silnika-renault-laguna-iii-2-0dci-112105736r,id13032.html
    Fent választható a pénznem.

    Az autodoc-tól meg megrendeltem az alsót is, aminek a száma: 546190005R, szintén ennél az alkatésznél is az összes 2.0dCi-be ez való. Szerencsére, a Reanult nem tökörészett különböző és típusú alkatrészekkel. [link] A bárdi és a láng erre az alkatrészre átlagban 30 ezret ír. Kovácsnál, 12 ezer körül is van...
    Nem normálisak. Ez is röhej kategória. Ennek a cseréjéhez is, addig tehermentesíteni kell a motort.

    Bocs, ha ezt a lagunások már tudták, de talán, aki még nem, annak jól jött/ jön ez a kis segítség.
    Azt írják, hogy csere/cserék után az autó, mint a benzines járású, hát ezt nem nagyon hiszem el, de ha tényleg így van, vagy valóban sokat javul, nekem bőven megérte/megéri kicserél(tet)ni.



    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák