Új hozzászólás Aktív témák

  • mycso

    Topikgazda

    válasz ΞΔGLΞ #58112 üzenetére

    Nem lóg ki, bőven bent van.

    Gumis témára visszatérve:
    Már többször leírtam, hogy a laufenn előtt (ugyan ez a méret) conti sportcontact 5? volt fent. És valóban halkabb volt (bár inkább tempós kanyarokban és nagyobb fékezéseknél), illetve vízen jobb volt, nekem nem ér 2,5x többet.

    Illetve még a kínai vs prémiumra visszatérve: volt olyan kínai gumim, hogy nagyon (valami fortuna, még a megane-on), fiatal korában jó volt, de utána botrány ezt aláírom.
    Ami a prémiumok előnye, hogy még 5-6 év után is gumik, ha van minta, a (gagyi) kínaiak viszont mintától függetlenül kb. 3-4 év után vízen már inkább korcsolyázni jók, illetve repedeznek össze-vissza. Ez tagadhatatlanul így van.
    Viszont az én méretemben 3-4 év alatt valószínűleg le is járok bármilyen gumit.
    És ha azt nézem, hogy prémium 50/db áron van a gagyi kínai meg 15/db áron, azért az nagyon nem mindegy.
    Természetesen ehhez hozzá jön még az olcsóbb közepes márkák ára 20-30/db nyilván erre fele mozdultam el én is, mert azért nem minden az ár, a laufenn-ről jókat hallottam felhasználóktól, gumisoktól (árához mérten) ezért lett ez a téli és nyári szettem is.
    Annyit még hozzáteszek, mivel ez csak a saját véleményem, hogy engem nem érdekel (vagy inkább kevésbé érdekel) a kopásállóság, zaj, fogyasztás a gumi miatt, így ezekkel sem tud megfogni a prémium kategória. :R

    “The Night is Dark and Full of Terrors”

Új hozzászólás Aktív témák