Új hozzászólás Aktív témák

  • Xantomas

    őstag

    válasz Gombinyó #84518 üzenetére

    Ahogy Rob is írta, az egy CC, annak eleve az új ára a 1,5 szerese volt, mint az azonos motoros 5 ajtósnak.
    Azért ne keverjünk össze egy kabriót egy ma már melósautótól. :( Már így is a béka feneke alatta vannak a CC árak is a többi kabrióhoz képes.

    #84531 rob210
    Én már nem is merek belegondolni, hogy mi lesz itt. Nyáron lagzi, de... fél évvel az időpont lefoglalásunk után, és szintén fél évvel esküvő elött offoltak le minket, mert jött a valakinek a valakije, akinek jobban kellett a helyszín, most meg már ott vagyunk hogy szerzünk sátrakat, agregátort, és egy mezőn tartjuk meg, mert annyira nincs szabad helyszín.
    Ugyanakkor már sajna rég nem ott tartunk, hogy itt a rendszer rossz, hanem már szinte mindenki a saját kis maga seggét, jólétét félti, és bármilyen eszközzel a másik nyakára tapos, tisztelettel a kívételnek.
    Gyakorlatilag nulla szociális érzékenység, nulla emberségesség, másikra odafigyelés, és azért a kicsi koncért való vérremenő közdelelem, amit hajlandó a hatalom visszosztani a közösből.

    Minap egy árokba borult kocsi miatt hívtuk a segélyhívót. Utána derült ki pár órával, hogy már 4!! napja ott van az árokban, de senki, azaz nulla ember nem volt, aki értesítette volna őket, holott óránként több autó is elmegy mellette, de persze, amit lehetett, már kiloptak belőle, de akik meg benne voltak... Na itt tartunk most.

    Amikor én is összestem az új szélén, és összerándultam mint a büdös bogár, óriási szerencsém volt, hogy egyvalaki félreállt kocsival, és segített.

    "Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

Új hozzászólás Aktív témák