Új hozzászólás Aktív témák

  • Xantomas

    őstag

    válasz rob210 #85467 üzenetére

    ‘Csába… köszi :R
    Akkor ezek szerint itt nem áll az F4RT + ND0 mellé is ez van téve, akkor F9Q + ND0 mellé is jó lesz elv.

    Továbbra sem akarok bontott alkatrészt pakolni a kocsiba. Ez is az volt, egy évig bírta igaz, kellett hozzá, hogy átvágjanak és ne cseréljék ki a csapágyat, csak kiszámlázzák.
    De b+ továbbra sem értem, hogyha kiveszik a féltengelyt nettóban elbasznak vele egy órát, lecserélik a tartót, akkor azt a retkes 10 percet miért éri meg nekik megspórolni, hogy rámelegítenek, lehúzzák a csapágyat, ledrótkefézik, végül felhúzzák az újat.
    Majd utána amikor egy év eltelte előtt megyek vissza garanciálisan reklamálni, hogy visszajött a hiba, még nekem
    kell elmakogni, hogy átbasztak, nem cserélték ki és még röhögnek is rajta, hogy dadogok. Pénzt visszakaptam, vásárlók könyvébe beleírtam, bár valsz a kutya sem fogja nézni. Így, hogy beismerték már leírom.
    Amúgy, esélyesen, ha nem röhögnek pofán én nem úgy kezelnek ahogy, elengedtem volna, megvonom a vállam, kicserélik, másodjára megcsinálják rendesen, ilyen link országban élünk, nem kell meglepődni, de amikor röhögnek meg fogyatékosként kezelnek, azért kicsit el tud borulni az agyam. Ez kurvára nem arról szól, hogy próbál az ember valahogy talpon maradni és azért link.

    Amúgy még élesen megvan, hogy meg is kérdezted, hogy biztos kicserélték-e a csapágyat. Én meg naívan bíztam benne, hogy igen, ha már ki lett számlázva és hülye voltam, mert nem néztem akkor alá, mert lusta is voltam aknára állni, és a burkolatokat lekapni.

    Jobban bosszant, hogy csinálhatom meg ezt is magamnak és nekem fog elmenni vele a szabadidőmből, és az új tulaj ezekből semmi törődést nem fog értékelni.
    Pedig az utóbbi időben kipróbáltam pár CC-t, hogy belőjem az értékét a sajátomnak, és atyaég… most érzem igazán hogy miért szídod az m2-ket. Kóválygó futómű, félrehúzó kormán, féloldalas kasztni dőlés, zörgő tető, kirohadt ablak alatti műszerfal szivacs, lötyögő pedálok, nem működő klíma, ventilátor, olajban úszó motortér, búgó váltó stb stb.

    "Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

Új hozzászólás Aktív témák