Új hozzászólás Aktív témák
-
Pisti79
csendes tag
Sziasztok!
Kb 1 hete vagyok tulajdonosa egy NEC 3500-as DVD írónak, és lenne néhány kérdésem:
1. Sajnos belefutottam abba a hibába, amit már páran említettek, hogy 96 %nál leállt az írás (néróval). Azóta dvd decrypterrel írok minden probléma nélkül, viszont adatokat is szeretnék fölpörkölni. Kérdésem: melyik a legjobb progi adatírásra, amivel a legkevesebb gáz van.
2. Kissé letört, hogy írásnál nem változik meg a jelző led színe (ahogyan más íróknál), ez engem zavar, mert nem tudom biztosan, hogy mikor mit csinál. Ugye ez nálatok is így van, csak nyugtassatok meg, hogy nálatok is állandóan zöld a színe.
3. De ez csak megjegyzés. Pozitívan csalódtam a beolvasás gyorsaságában, és mindőségében. Egy LG olvasóm van és néhány haver által írt Princo lemez, amelyeken az LG már helyreállíthatatlan sectorhibákat talált, és nem is játszotta le őket. Egy gyenge pilllanatomban betettem a NEC-be is őket és minden hiba nélkül futottak, tesztprogrammal is végignéztem őket és a hibáknak nyoma sem volt. Hát ennyire lenne szar olvasó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Filmvilág
- Kés topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo IV
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest