Új hozzászólás Aktív témák

  • fokukac

    nagyúr

    válasz parandroid #57901 üzenetére

    Mondhatom a kedvenc dolgomat az ájfónnal kapcsoaltosan?

    A kamerában semmit, azaz SEMMIT nem lehet állítani. Még a felbontást sem. Persze, minden kép 3-4 MB, és ki tudja hány megapixel. Ja, és a HDR képeket gyárilag kétszer menti. Persze azt ki lehet kapcsolni... Imádom. :)

    Nyilván, ha le akarok fotózni egy cimkét, vagy bármit, egy apple usernek ahhoz is 12 megapixel kell... :)

    és ez csak egy példa az apple logikából. A másik kedvencem, amikor épp telefonálok, és egyszer csak belecsipog a fülembe, hogy merül a telefonom, és amikor leraknám, nem tudom megnyomni a piros gombot addig, amíg le nem okézom azt, hogy merül, és hogy ő most berakta magát low power módba. Ilyenkor nem tudom, hogy a vonal túloldalán lévők hallják-e a káromkodásaimat.
    Szóval az értesítés náluk felülírja az aktuális app / telefon funkciót, mindig.

    De ezt még lehet fokozni, amikor rádugod a töltőre, akkor is low power módban marad, amíg el nem éri a 80%-ot. És ha közben el kell menned, és lehúzod a töltőről 70%-on, akkor is low power módban marad, és mondjuk 3 órával később jössz rá, hogy jé, nem kaptál meg x darab levelet, mert low power módban nem szinkronizál.

    De az ultimate steve jobs-logika az indító képernyő, amikor beütöd a telefon kódját, majd feljön még egy értesítés, hogy "Sim is locked" , és a következő opciókból választhatsz: "OK", és Unlock.

    Milyen oprendszer az, ahol nem az OK visz tovább a probléma megoldásához?
    Hányszor fordult elő, hogy reggel félálomban leokéztam, aztán később vettem észre, hogy ja, nem vagyok a hálózaton. És olyankor is művészet megtalálni, hogy hol kénebeütni a kódot... Mindegy, céges, persze, jobb mintha egy hulladék-samsungom lenne, de annyira nem kérdés, hogy ha csak úgy meg akarok nézni valamit, akkor a Nexus-hoz nyúlok vagy az ájfónhoz...

    Pleased to meet you - hope you guess my name

Új hozzászólás Aktív témák