Új hozzászólás Aktív témák

  • Viszlát

    addikt

    válasz bobsys #59374 üzenetére

    Az a baj, hogy igazából nem csak a fizetésen spórolnak sokat a cégek hanem az infrastruktúrán is. Töredékáron lehet irodát bérelni, rezsiköltség is jelentősen olcsóbb, úgyhogy az egyszeri CEO elgondolkodik, hogy vajon tényleg megéri-e UK-ben fenntartani egy data centert a presztízs miatt, vagy inkább folyamatosan építsük le egy sima fronttá, amit meg lehet pakoljunk át oda.

    Év elején volt network ops transition phase 1, megrántottam őket review-n, volt morgás ezerrel, de az adatok engem igazoltak. Második próbálkozásra megpróbálkoztak azzal, hogy minimálisra csökkentették a feltételeket, azt sikerült visszapasszolni azzal, hogy ezek teljesítése nem megfelelő biztosíték az elvárt service quality biztosítására, de igazából tisztában vagyok vele, hogy szélmalomharcot vívok, előbb-utóbb, így vagy úgy, de le fogják nyomni a torkunkon.

    Én kérek elnézést, de f@szkivan.

    Szerk: MO-t meg sajnos szinte lehetetlen propagálni, mert kb két éve az egyik ügyfelünk Dublinból áttette Baracskára a data centerét és rengeteg bajunk van velük, így MO cégen belül nagyjából le is lett írva. Hiába magyarázom, hogy elszúrták a csapatépítést, megbíztak valami HR-es céget akik teletolták a helyet GDF szintű kirakatdiplomás majmokkal, persze, hogy nem megy a munka. :(

    [ Szerkesztve ]

    "How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Új hozzászólás Aktív témák