Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    válasz szasanyi #108289 üzenetére

    Ha végigcsináltad az első pályát, amikor napraforgóval mész, akkor utána bedob a Backyard Battleground nevű helyre. Ez egy amolyan lobby, a köztes tér két végén a zombik illetve virágok bázisával. A bázisokon érsz el mindent, a köztük lévő részen mini open world questek (céllövölde, checkpoint verseny, vadászat, ilyen alap dolgok), összeszedhető cuccok vannak (a ládákra érdemes rástartolni, csomó pénzt adnak).
    A két bázison gyakorlatilag ugyanaz található meg, van egy "öltöző" közvetlenül a bejárat mellett, ott lehet karaktereket csinosítani, alakítani illetve váltani, vele szemben egy csillagkapu, onnan tudsz pvp módokat elérni. A csillagkapu kis konzolján kiválasztod, aztán átmész a cuccon, kb ennyi. A csillagkapu mellett egy nagy hirdetőtábla, onnan lehet a questeket felvenni, ezeket bármikor meg lehet nézni options-t nyomva. Ezzel egy vonalban a másik oldalán van egy lebegő autó/repülő cucc, onnan éred el a koop küldetéseket. A felkiáltójeles karakterek küldetéseket jelölnek.
    A virágok fáján és zombik mauzóleumán belül lehet megnézni a különféle karaktereid statjait, illetve ha elérik a 10-es szintet, akkor fejleszteni őket és kezdődik elölről a szintezés. A két bázis között egyik oldalon van egy nagy épület, azon belül szintén egy csillagkapu, speckó játékmódok változnak ezen belül, elég fun. Nagyjából ennyi, megvan gépre illetve PS4-en is ezzel szoktam szórakozni néha. :)

    [ Szerkesztve ]

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák