Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomikaa.
tag
Üdv. Elég kihalt a topik, de próba cseresznye. Van egy Olympus E450-ünk immár 6 éve. Most úgy tűnik, hogy egyelőre tégla lett.
Az történt, hogy az öcsém a törlés, exponálás és fehéregyensúly kivételével minden gombot megnyomott rajta és most nem akar bekapcsolni, vagy ha nagy ritkán igen, kiírja a képen látható feliratot (közben villog az SSWF feliratú LED, amúgy a bekapcsoláskor lévő motorhang nem hallatszik és nem reagál semmire), majd kis idő múlva becsíkozódik, végül elhalványodik a felirat. Rákötöttem tévére, de "nincs jel" felirat fogadott. Pótaksiját berakva változatlan a helyzet.
A képeket szerencsére az elromlás előtt a gépre másoltam.
-
rauschie
senior tag
Én maradtam le ennyire és ennyit estek az árak, vagy ez tényleg bombaüzlet?
Nem vagyok annyira tisztában az Olykkal, de a 8fps (vagy a 6 akár)nem a 155ezer ft-os kategória sajátja, vagy? Anno 120-ért vettem a D40et, ami igaz régen volt már, de furcsa akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív álcázóval
- Canon M50 Mark II fényképezőgép 5 objektívvel, konvertekekkel, kiegészítőkkel
- VANGUARD Quovio 44 Hátizsák
- Eladó Nikon D500, 17-55 mm 2.8, 18-140 mm 3.5-5.6, markolat, tartozékok egyben vagy külön
- Canon Extender EF 1.4x III és Canon Extender 2x III telekonverter - Újszerű -
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az történt, hogy az öcsém a törlés, exponálás és fehéregyensúly kivételével minden gombot megnyomott rajta és most nem akar bekapcsolni, vagy ha nagy ritkán igen, kiírja a