Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
válasz
fekeandras #44 üzenetére
persze, hiszen "bernie nem hagyja, hogy szétessen az élete munkája, amire ráment a házassága is"
-
cNpowa
tag
nem szakad szét az F-1 mert megegyeztek azzal a feltétellem h Mozli beadja a lemondását
-
fekeandras
őstag
válasz
fekeandras #40 üzenetére
Hát persze kamion verseny betét futam volt...
A fődíj: egy Trabant 601 Limusine személygépkocsi!!Nem pite.íme: [link]
"1988-ban, a kamionverseny hungaroringi futamának betétprogramjaként széria Trabantok és amatőr sofőrjeik versenyezhettek négy körön át."
-
fekeandras
őstag
Ez jó kérdés.
Mi lesz a hungaroringel ha bedől az egész F1 versenysorozat?
Emlékszem anno a nyolcvanas évek legvégén az f1 hiszti miatt tiltották le a kamionokat a Hungaroringről mert "tönkreteszik a pálya burkolatát"...GigaLOL.Több EB szinten is igen eredményes (volános) kamionos versenyzőnk is volt akkoriban akiknek ez úgy ahogy van elvágta a további versenyzői karrierjét.De a hungaroringről rémlik valami trabant márkakupa is.Már nem emlékszem minek volt a betét futama de azon sírva röhögtem fél órát mikor megláttam róla a videót.Na nosztalgia off...
mod: megpróbálom előkaparni valahonnan.
-
Wolverine
félisten
Az idei szezonban speciel közelebb vannak egymáshoz az autók, mint az utóbbi 20 évben bármikor. ('86 óta nézek rendszeresen F1-et
) A relatív kevés előzés inkább a pilóták hibája lesz; vagy pont az okozza, hogy van egy-két jobb versenyző, akit nem lehet megfogni... (oké, a Brawn remek autó, és jelenleg a legjobb - de nincs olyan előnye, mint '98-ban a McLarennek, 2000-ben a Ferrarinak, vagy '92-97-ben a Williamsnek)
-
Dany007
veterán
válasz
Wolverine #34 üzenetére
Szerintem nem rossz dolog a kerékcsere + tankolás. Így legalább van egy kis törés a monoton körözésbe. Bár, szó se róla, az akkori futamok messze nem voltak monotonak.
De legalább így van lehetőség taktikázni kicsit. Amúgy meg, kiállás nélkül, ha jó a kocsi, akkor rajt cél győzelmet lehet aratni elég egyszerűen.Nemtom mikor volt... De Senna mikor halt meg? :s Én még láttam őt versenyezni 'élőben'. Nem is egy meccsen. A halál előtt 1-2 évvel kezdtem nézni az F1-et.
Sz.tem inkább az évenkénti szabálymódosítás, és az autók + technika szándékos visszafolytása öli meg a forma 1-et. Néztem a 2006-os meccset. Hát kb 5 percenként történik valami akció. Vagy előzés, vagy próbálkozás, vagy kicsúszás vagy akármi, de tényleg, ezen nem tudtam elaludni. Pedig este 11 kor lett vége.
Pedig ehhez képest a Hakkinen - Sumi harcos idők még jobbak voltak. Eleinte ott még nem volt abszolút győztes. Tényleg viaskodás volt. De nem csak az első 2-3 helyen, hanem hátul, a 8-10-14. helyen is! Pont ezen lepődtem meg a 2006-os futamot nézve. Hogy rengeteg akciót mutattak a középmezőnyből is! Mert volt mit. Ha épp az élboly elvolt magával, akkor biztos volt valami középtájon. Legszívesebben újranézném a 90-es évek F1 futamait!Nosztalgiázni meg egyéb... Csak nemtom honnan letölteni. (hja és itt ez nem warez, ha jól tudom a TV-ről felvett videók megosztása legális)
-
Dany007
veterán
Már rég megszakadt. Pont tegnap néztem meg a 2006-os Bahreini és Ausztrál nagydíjat.
Hát mit ne mondjak, így 3 év távlatából ég és föld!
Sokkal dinamikusabb, pörgősebb élménydúsabb volt, mint amik manapság vannak. Pedig aztán most a Brawnék megkavarták a szart, de még így is gyenge a régihez képest.
Nekem igazánból a Hakkinen - Couldard és Sumi Irvine csaták teccettek. Az volt az igazi forma 1. -
kételkedem
addikt
Vagy mégsem szakad?
-
bullseye
addikt
nem történt ez már meg egyszer pár éve? kilépés, új versenysorozat, stb?
-
engusz
veterán
Nagyjából Parcival értek egyet. Én sem vágom, hogy a kis perverzet miért nem rúgja már valaki seggbe? Képes "egyedül" szétzúzni egy ilyen szériát? El tudom képzelni, hogy a FOTA részéről a szakítás kijelentés egy óriási BLÖFF. A FIA-nál meg egymás haját tépik, miközben semleges, idióta sajtóközleményekkel palástolnak.
-
shteer
titán
az F1-ben szereplő pályák elvileg csak ecclestone engedélyével adhatnak helyt egyéb nemzetközi eseménynek
de ezen felül léteznek a minősítések/besorolások amik meghatározzák, hogy melyik pálya milyen versenynek adhat helyt - minőség, biztonság, stb... szempontból is
ez akadály lehet az egyéb, kisebb pályák bevonásában - ahol fejlesztésekre lenne szükség -
egyáltalán, hogy van ilyenkor a pályákkal? a pálya az adott ország tulajdona, és bárki rendezhet versenyt rajta, aki lerakja a zsét?
-
Pompi
nagyúr
válasz
wandor0930 #20 üzenetére
"Gyanítom így már az új F-1-be jelentkező csapatok sem fognak tolongani a helyekre"
Ezt már nem kell gyanítani, mert tény. A napokban több újonnan nevezett és parklópályán levő csapat is visszamondta a nevezését. Volt aki pénteken, minden bizonnyal a FOTA bejelentés hatására.
Wolverine:
"jövőre a jelenlegi csapatokból csak a Williams és a Force India fog versenyezni, és mellettük 8 teljesen új csapat"
Jövőre elvileg 13 csapat 26 autója áll majd rajthoz, ezért választottak 3 újat az akkor még meglévő 10 mellé.
-
wandor0930
aktív tag
Én kíváncsian várom az új szériát
Gyanítom így már az új F-1-be jelentkező csapatok sem fognak tolongani a helyekre mert a F-1 a Ferrari a McLaren a Renault stb. nélkül már nem ugyan az és akkor a versenyzőket az igazán nagy neveket még nem is említettem.
Amugy én teljesen egyetértek a FOTA álláspontjával és döntésével.Ők csinálják a showt és csalogatják az embereket a versenyre és fektetnek bele sok pénzt így az volna a normális ha lenne beleszólásuk a dolgokba. -
bnss
veterán
Nem hiszem el, hogy idáig jutott az F1. Nem hiszem el, hogy ezek a csapnivaló szabálytervezetek mellett idáig kiállt a "kiváló" vezetés. Kíváncsian várom a fejleményeket, Ecclestone reakcióját arra, hogy gyakorlatilag munkanélküli lett - nem mintha sajnálnám.
-
samfishR
senior tag
látom nem vágjátok
irónikusan mondtam, csalódott vagyok a csapat teljesítményében. nyilván benne vannak a top8ban
-
copin
őstag
Lehet nagyok nélkül is csináni show-t (WRC), csak azt a kutya sem fogja érdekeni.
-
samfishR
senior tag
off, csak eszembe jutott: "Kiszáll a Forma-1-ből a nyolc legjobb istálló..." a ferrarit ide lehet még sorolni egyáltalán? régen nagy sf drukker voltam, de az idei teljesítményük lehangoló. Mióta elment a 2 főnökúr, egyre szarabb
-
heihachi
addikt
Ne már, évek óta a Forma 1 a legaltatóbb vasárnap délutáni műsor, kivétel nélkül azon pihenem ki magam. Most ha ezt tönkre teszik és valami izgalmas sorozatot vezetnek be, akkor nagyon pipa leszek és kénytelen leszek este aludni.
-
Rákerestem arra hogy "forma 1" és ezt a topikot dobta elsőnek.
Évek óta látszik a haldoklás, butábbnál-butább ötletek, ideje volt, hogy lépjenek.MOD: kíváncsi leszek az új sorozatra.
-
Wolverine
félisten
Ez annyit jelent, hogy a Forma-1-ben jövőre a jelenlegi csapatokból csak a Williams és a Force India fog versenyezni, és mellettük 8 teljesen új csapat, akikből 3 már ismert: USF1, Campos, és az utolsónak nem jut eszembe a neve
A többi 8 team meg egy teljesen új sorozatot fog indítani valami más néven, a saját szabályaikkal. Ami biztos: a nagy pilóták egyértelművé tették, hogy ők nem az F1 névhez hűségesek, hanem a csapatokhoz, így Räikkönen, Alonso, Hamilton vagy Button is ott versenyez jövőre, ahol a Ferrari, a Renault, a McLaren vagy a Brawn - és ez az új sorozat lesz.
-
rudi
nagyúr
Az a csodás az egézben, hogy ezek a f@szkalapok olyan konszernek versenyrészlegeinek dirigálnak, amelyek annyit keresnek mint egy-egy kisebb ország. Most már a WRC után az F1-et is sikerült elqrni, bravo!
-
Eastman
addikt
Hát nem. (...vagyok képben)
"Száguldó cirkusz" ez jutott eszembe amikor tegnap a híreket olvastam. Cirkusz.
A cirkuszban leesik néha a kötéltáncos. Aztán ha túléli, majd visszamászik. ...vagy jön egy másik, de a cirkusz nem zár be....ez csak intuíció a tények ismerete nélkül.
Megyek, olvasok F1 topic-ot.
-
Eastman
addikt
Műbalhé. Kell a reklám. Régi marketinges stratégia.
Szerintem...
-
Dany007
veterán
Én is meglepődtem a híren!
És egyből kérdeztem is az F1 topicban, de választ nem kaptam
Ezért ha nem gond felteszem itt is ugyan azt :
"Heh, ahogy látom, ti is jól értesültek vagytok : ) Még így meló közben is.
Én meglepődve olvastam ma reggel ezt a bizonyos hírt.
Kíváncsian várom, hogy most akkor mi lesz?
Lesz Forma 1 meg Forma 1-b ? Vagy valami más? Hogy kell ezt elképzelni? Csak azért kérdezem mert nagyon nem vagyok járatos ilyenekben. De a Forma 1 mint olyan sport, amilyen, nagyon is érdekel!"ps: egy házigazdának nem szabadna ilyen hangon beszélnie : ) Bár tény, hogy személyes blogban bármit lehet... de akkoris : P
-
vwpolopg
őstag
Örültem a döntésnek és remélem mosley meg bernie belebuknak véglegesen és végre eltakarodnak a francba. Évekkel ezelőtt elkezdték leépíteni a forma 1-et, költségcsökkentés meg minden, miközben ők nyelték magukba a dollármilliókat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- Call of Duty: Warzone
- Nintendo Switch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- Acer Predator GAMING 17" Laptop! i7-11800H / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ASUS TUF RTX 5070Ti OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Acer Swift 3 Ultrabook / Ryzen 7 5700U / RX Vega 5 / 16 GB RAM / 512 GB SSD
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest