Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
Új hír a telefonról: link
Ahogy látom, módosult 1-2 dolog. Egyrészt a kamera 8 helyett 5 megapixeles lesz, másrészt a processzor órajele 1,4 GHz-esre kúszott fel az előzetes 1 GHz-es hírrel szemben. Az ára 50 fölött lesz picivel várhatóan, és nem biztos, hogy karácsonyra a fák alatt láthatjuk, ugyanis lehet, 2012 első negyedévében lesz a forgalmazásából valami. Nem tudom, mi a helyzet a házzal, ugyanis nem tűnik fémnek sajnos, a hátlap is máshogy néz ki eleve. Örvendetes hír, hogy ICS is várható rá.
-
-
EczkE
veterán
Tetszik!
-
B1T3
addikt
Írtam is a Mobile Meeting 2011-es témába, hogy örülök a ZTE-s hozzállásnak.
Azért ekkora kijelzőt csak a HTC Desire HD-hez tudom hasonlítani (amin mondjuk van Sense), ami még mindig 100 fölött van, és nem is fog fele ennyire esni. Persze számít majd a technológiája, a RAM mennyisége is kérdéses. Az optimalizáció legyen a legkevesebb, ha ennyiért ilyen telefont adnak.
Azért remélem, nagyon nem lehet elrontani, hogy raknak majd rá egy natúr rendszert.
-
Alexios
veterán
Szerintem egyáltalán nem elképzelhetetlen, a zte blade is tavaly év végén jelent meg, ahhoz képest hogy 1 év telik el a kettő közt, még nem is olyan nagy ugrás szerintem. Tekintve, hogy az 1ghz proci év végére már sokminden lesz csak csúcsproci nem, hiszen már most jönnek a 2magos cuccok, a snapdragon, stb, meg lecsúszik. Ezzel mondjuk csak mi járunk jól, mert szerintem ezek már bőven elegek ahhoz hogy rendesen vigyék az androidot, bár az alcateltől sok szoftveroptimalizálást nem várok, de azt majd megoldja a közösség, és lesz egy olcsó, gyors és jó teló
-
B1T3
addikt
Ez nagyon jól hangzik, de az árra nézve nem tudom, hol a bibi.
Vagy az ár lesz magasabb, vagy a specifikációk módosulnak majd kevésbé tetszetősre. Persze lehet, túlságosan hozzászoktam a magas árakhoz.
-
Prinz Eugen
tag
Olyan nagyot nem fognak spórolni ...
Én megkérdeztem és azt mondták hogy 1GHz-es procit fognak beledobni...
Bár ki tudja mennyi lesz ebből igaz
Új hozzászólás Aktív témák
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Debian GNU/Linux
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mikrotik routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest