Új hozzászólás Aktív témák

  • nagysz

    tag

    válasz Vérboci #3284 üzenetére

    Általában só+bors+(oliva)olajos pác. Most kíváncsiságból szórtam rá bazsalikomot is illetve tökmagolaj volt most itthon. 1 napig állt a hűtőben.
    Sütés előtt kiveszem és szobahőmérsékletre felengedem a húst.
    A serpenyőt felforrósítom majdnem maximumra (12-es a 14-esből) IKEA-s vasserpenyő. 2-2 perc pirítás a két oldal.
    A többit már írtam. Előmelegített (6 perc 200 fok) PRINCESS márkájú air fryer (a többiben nem lesz ilyen jó ! :D :D ) és ott 2x6p 200 fok szintén. félidőben fordítás. utána pár perc pihentetés.
    Ez az első airfryer-es próbálkozásom mostanában. Sütőben szoktam sütni steak-et, ott a serpenyős rész ugyanez, csak utána sütőben 2x6p vagy inkább 1x6 és 1x4p 200 fok légkeverés nélküli alsó-felső sütés a menet.
    Így lesz az eredmény kb. medium, ahogy a képen látszik. mindez standard vastagságra igaz (kb. 2cm-es hús), a vastagabbnak több idő kell.

Új hozzászólás Aktív témák