Új hozzászólás Aktív témák

  • Flashback

    veterán

    Sziasztok,

    Kicsit off topic de hätha van tapasztalata valakinek.
    ùgy indult hogy szeretnénk egy rizsfözöt venni. Viszont akkor lättam hogy vannak multicooker-ek. Akkor már miért ne ilyet vegyünk hätha mäsra is hasznälható.
    Ebböl is van két féle fö ágazat.
    Olyan ami nyomáson föz mint a kukta:
    Cosori . . . . Tefal

    Vannak olyanok amik kifejezetten a rizsfözésre vannak optimalizálva (6-7 fäzist említenek a gyärtók), viszont nincs nagy nyomás alatt az étel fözés közben:
    Reishunger . . . . Cosori

    Az alap feltevés hogy a rizs gyorsabban készül el nyomás alatt.
    Viszont ízben meg jobb ha hosszab az elkészítési idö? Esetleg egészségesebb? Vagy ugyanaz a végeredmény? Nagyon húzok a nyomás alatti fözökhöz, de ha jobb a rizs a 30-40perces elkészítés alatt akkor meggyözhetö vagyok. Gyerekek szeretik a tejbe rizs-t is. Ott mi a helyzet? Nyomás alatt vagy sem?

Új hozzászólás Aktív témák