Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Essejó

    veterán

    válasz Lauda #7385 üzenetére

    Ha esetleg vázolnád, hogy mi az alapvető különbség abban hogy felülről vagy oldalról(hátulról) fújja a forró levegőt az hasznos lenne. ( Air frier vs villany sütő) Az olyan alapvetéseket most hagyjuk, hogy az egyikbe befér 3 panírozott egész csirkecomb, a másikba meg akár 3 teli tepsivel is. Vagy hogy az egyikbe a 2 kg-os grill csirke, míg a másikba meg a 8 kg-os bébi pulyka, körettel.
    Mindkettő forró levegőt keringet az étel körül, de méretük miatt az egyik erősen behatárol a mennyiséggel.
    Én megeszek három rántott csirkecombot, az asszony kettőt, a lányom fogyózik így ő csak egyet. Nos hat egész comb nem fér bele az Air frierbe, és akkor még hol van a krumpli. De ha teszem azt uzsira is ennénk, akkor nem hatot sütők, vagy pl vendéget várunk.
    Ezzel együtt használom az air friert, de leginkább az itt az albiban lévő 15 éves Mora gáztűzhely miatt.

Új hozzászólás Aktív témák