-
Fototrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ajándékok
aktív tag
válasz
GreenGoblin
#376
üzenetére
Szia
Ha vannak újabb tapasztalataid a Ninja-ról, írhatnál róla.
Smiro: Ha drágább gépet akarsz, nézted már a ninja foodi max-ot?
Amikor akciózzák 200€ körül kapható. -
válasz
GreenGoblin
#386
üzenetére
Mi eddig rántott csirkemellett sütöttünk (180 fok, 15 perc, és persze meg volt szórva olívaolajjal). Egy kicsit száraz volt a rántás, de mellette nagyon vékony, szóval nem volt zavaró, viszont sokkal finomabb volt, mintha olajban sült volna.
A rántott karfiol és gomba nagyon jó lesz, nem lesz száraz, mert a zöldségek alapból nagyon lédúsak.
Most csináltunk rántott sajtot is (15 perc 180 fokon), na itt ki kell találni valamit, mert a sajtot duplán kell rántani, hogy ne folyjon ki sütés közben, és így már nem lett olyan jó a panír, mert száraz és vastag is volt (de szerintem még mindig jobb, mintha olajban sütöttük volna). NA meg nem szabad nagyon vékonyra szeletelni a sajtot a rántáshoz, mert akkor nem fog érződni az íze (a rántás ugye kétszer vastagabb a normálisnál). Most kb 3 mm-es szeletekre sikerült, valszeg kell fél centis, hogy ideális legyen.
Szóval azt találtam ki, hogy legközelebb csak 10 percig sütjük, hiszen a sajtnak csak meg kell olvadni, hogy ne száradjon ki ennyire.
-
Dozbik
tag
válasz
GreenGoblin
#386
üzenetére
Mondjuk rántott húst még nem próbáltam benne, csak Szilveszter estéjén betettem csirkemell csíkokat simán sóval és borssal, na, az borzalmas lett.
Nekem eddig az volt a tapasztalatom, hogy a kicsit magasabb nedvességtartalmú zöldségek, nyilván a krumpli, cukkini, padlizsán stb. ezeket jól ekészíti az air fryer is, ha még picit csepegtetek rájuk olajat vagy krumplinál én a fűszersóba öntök kb. annyi olívaolajat, hogy jól kenhető legyen a krumpliszeleteken a fűszersó és az egész jól szokott úgy sikerülni. -
fradi81
veterán
válasz
GreenGoblin
#376
üzenetére
Nem válasz akart lenni
Sütöttem sárgás színű (colombo) krumplit, nagyon puha nem ropogós, és könnyen megég alacsony 160 fokon is mint a képen látszik , asszem ez erre nem lesz jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem eddig az volt a tapasztalatom, hogy a kicsit magasabb nedvességtartalmú zöldségek, nyilván a krumpli, cukkini, padlizsán stb. ezeket jól ekészíti az air fryer is, ha még picit csepegtetek rájuk olajat vagy krumplinál én a fűszersóba öntök kb. annyi olívaolajat, hogy jól kenhető legyen a krumpliszeleteken a fűszersó és az egész jól szokott úgy sikerülni.

