Új hozzászólás Aktív témák

  • Neerpelt

    tag

    válasz Drughi #8949 üzenetére

    Szia, én az Edigitalnál vettem, és igen, Global Stable verzió van rajta (de ezt tőlük is megkérdezheted, mert a dobozra rá van írva - sorszám alapján is megállapítható, meg van rajta GLOBAL matrica). Korábban volt szó a képernyőről is (EBBG vs BOE - elvileg az utóbbi a jobb), valaki megkérdezte az ottani srácoktól hogy mikori verziójú telefon van feketéből, és szomorúan konstatálta, hogy akkor náluk már nincs BOE-s kijelzővel rendelkező 4x. A jó hírem az (legalábbis a magam szemszögéből mindenképpen :)), hogy van, mert az enyém pont BOE, pedig három napja vettem (és igen, fekete a készülékház), amikor még fogalmam sem volt róla, hogy ez akár probléma is lehetne. Viszont a ROM verzió annál jobban érdekelt, első dolgom nekem is az volt, hogy tudjam hogy Global, mert nem akarok mókolni.

    Egyelőre arra vagyok kíváncsi, hogy az igen erőteljes akku plusz új Nougat+8.5 MIUI milyen teljesítményt nyújt hétköznapi gyűrés mellett (20% körüli rendszerfogyasztást produkált most igen erőteljes nyúzás mellett). Azt látom, hogy amúgy a rendszer imádja háttérbe szorítani az alkalmazásokat, úgy kellett rábírni hogy a Messenger küldjön jelzést a LED-re (ami nagyon jó volna, ha színes lenne... ugye ez csak szoftveres hiba, amit majd javítanak?). Ha bírja a két nap gyűrődést ilyen teljesítmény mellett mint amit tapasztaltam eddig úgy, hogy mostmár elég kemény alkalmazásarzenált varázsoltam rá, akkor ilyen árért több, mint szuper lesz.

    Samsunggal nincs tapasztalatom (tudatosan kerültem mindig is :D), a kamerája viszont az előző telefonomhoz képest (Honor Holly) sem egy nagy hűhó. Ha az a leghangsúlyosabb dolog nálad, ne ezt a telefont válaszd, amúgy meg eddig nekem oltárira tetszik.

Új hozzászólás Aktív témák