Új hozzászólás Aktív témák

  • Habell

    tag

    válasz 42861 #120174 üzenetére

    A fekete színt azért írtam mert mindenféle jellemzésekben meg leírásokban ezt a fekete színt boncolgatják meg a fényerősséget elemzik a nagy tesztek.
    Nekem eszemben sem lett volna ilyet figyelni, de a MM-ban is ez alapján mutogatják meg magyarázzák a tv-ket, hogy nézzem meg ezt meg azt, hogy milyen más a fekete. Amelyik szürkésebb arra azt mondták, hogy gyenge panellal szerelt. Amelyik erősebb fekete volt arra meg azt, hogy jobb panellal szerelt. Konkrétan ezt a szóban forgó samsungra mondták. Vissza olvastam többen írtatok erről ez 55MU6102 stb hasonló modellekről, nagyjából az jött le, hogy egy hozzászólás kivételével "lehúztátok" kicsit ezt a modellt.
    Nekem van egy üres lakásom amibe kellene egy tv már hónapok óta, főleg így vb előtt szerettem volna ha meg lenne, nézegetem egy ideje, de mint az utóbbi tv vásárlásom előtt is hónapokig vagy egy évig is tologattam a dolgot de hiába vártam egyszer meguntam aztán vettem egyet. A mai napig jó ez egy samsung tv 32"-es csak. Csak ezt nem viszem magammal az üres lakásba ahol nincs egy darab tv sem. Az 55"-ös az ami max elfér, gondoltam akkor ilyet veszek nem 50"-est hogy majd pár év múlva lecseréljem nagyobbra.
    Nincs nálam samsung megkötés csak valamiért a két nagy műszaki áruház ajánlata alapján mindenhol ugyan arra a modellre vezettek rá. Van a családban egy 4K-es 47"-es LG tv is aminek szerintem nagyon szép ez olyan 2 éves tv. A Sonyról a Linux rendszer miatt lebeszélnek. A Panasonic és Philipsről meg nem nagyon nyilatkoznak... csak annyit látok hogy drágábbak ezek általában. A Samsung tévékről meg minden eladó "olyan sokat tud" erről beszélnek a legtöbbet.
    Várhatok, várhatok csak akkor azt érzem hogy sosem lesz tvm. Az árat meg azért 200 alatt szeretném belőni... Van valami értelmes tv a piacon számomra márka mindegy, csak azért jó is legyen... ??
    A panelekhez nem értek mert nem tüntetik fel a sima leírásban sokszor így nem tudom azt nézni, hogy IPS vagy VA ezek alapján sem tudom melyik a jobb vagy van e másik. Amit itt olvastam abból tudok csak kiindulni meg, hogy IPS szokott lenni a telefonokban is :D Lehet van még más fajta panel is csak nem tudok róla. Az okos funkciónál mondták még, hogy a 4 magos jobb mint a 2 mert lassabb a 2.
    A melyik év modellje ez megint nem sok segítség, mert többnyire 2018-ban még az előző évi modelleket adják el és elég nagy késéssel érkezik a 2018-as modell. Ami elméletileg jobb de gyakorlatilag nem tudom hogy számít e az, hogy melyik év modellje..

Új hozzászólás Aktív témák